Persoonlijke verhalen

Vriendin 8: Jane werd verliefd op de broer van haar ex-man

‘Ik ben nu gelukkig met de broer van mijn ex’

Nooit had Jane (30) verwacht dat ze verliefd zou worden op de broer van haar ex-man. Toch gebeurde het. Afgelopen jaar werd hun samengestelde gezin compleet met de geboorte van zoontje Floris. “Ik ben heel blij dat ik de liefde op zo’n bijzondere manier heb hervonden.”

Jane: “Als mensen horen dat ik een relatie heb met de broer van mijn ex-man, denken ze soms dat ik altijd al een oogje op hem heb gehad. Maar ik heb niet aan zien komen dat ik verliefd zou worden op Dennis. Het is gewoon geleidelijk zo gegroeid. Achter mijn rug om wordt er vast weleens wat gefluisterd, maar dat doet me weinig. Ik begrijp het wel, waarschijnlijk had ik het zelf óók raar gevonden als iemand me zo’n verhaal had verteld. Wij weten zelf hoe het zit, dat is het belangrijkste.”
Lees het hele verhaal in Vriendin 8 en praat mee op het forum.

 

Reageer op dit artikel

Heb je ook wel eens een relatiekeuze gemaakt die niet voor de hand ligt?

Nee, nooit

Als goede vriend van de familie weet ik dat dit verhaal niet naar waarheid is verteld. een van de grootste slachtoffers van dit verhaal is Peter die er achter moest komen dat zijn vrouw in bed lag met zijn broer terwijl hij in Afghanistan vocht voor zijn leven! er zou een ongeschreven regel moeten zijn dat je geen relatie aan moet gaan met de broer van je man!

Nee, nooit

Vreemdgaan noemen wij niet het hervinden van geluk!

Nee, nooit

In hoeverre is dit smaad? Peter wordt door Jane als vreselijke man neer gezet en zijn PTSS wordt een beetje weggemoffeld. Lichamelijk geweld, drank, drugsgebruik zijn (denk ik) gevolgen van PTSS. Naam gefingeerd voor privacy redenen maar dan wel gewoon met foto en je eigen naam in het tijdschrift. Ik vind het erg jammer dat Vriendin het verhaal zo eenzijdig gekleurd vertelt.

Instagram