Persoonlijke verhalen

Vriendin 7: Liefde op het eerste gezicht

Je kijkt elkaar aan en… BAM! Verkocht. En niet voor even, maar voor altijd. Femke, Marjan en Ciska vonden hun ware liefde in één ogenblik.

Ciska (26): “Ik geloof dat het kan, verliefd worden in één ogenblik. Nooit eerder heb ik meegemaakt dat ik iemand meteen zó leuk vond. Ik was verrast toen Jacco mijn naam riep, op Oudejaarsavond 2012 tijdens het uitgaan. Ik had hem nooit eerder gezien. Maar hij mij blijkbaar wel, bekende hij die avond toen we in gesprek raakten. We hebben even gedanst met Oud en Nieuw, telefoonnummers uitgewisseld, maar ik ben gewoon met mijn vriendin naar huis gegaan.

Heel even was ik bang dat ik nooit meer iets van hem zou horen, maar hij stuurde een berichtje na drie dagen. We spraken af voor een eerste date. Die was zo gezellig! Hij bracht me aan het einde van de avond naar huis en zei bij de voordeur: ‘Ik ga je niet meteen al zoenen. Dat komt de volgende keer wel.’ En hij kuste me op mijn wang. Ik wist niet dat er nog zulke nette jongens bestonden. Ik vond hem heel hoffelijk en romantisch en was meteen verliefd.”

Lees het hele verhaal van Ciska en nog meer verhalen over liefde op het eerste gezicht in Vriendin 7. Praat ook mee op het forum.

Reageer op dit artikel

Geloof jij in liefde op het eerste gezicht?

Ja, ik geloof daarin

het gebeurd je soms ineens je ziet en krijgt super veel vlinders in je buik heerlijk gevoel is dat dan

Ja, ik geloof daarin

:inlove: Het is mijzelf overkomen, vandaag precies 7,5 jaar geleden! :inlove:

Instagram