Persoonlijke verhalen

Vriendin 49: Ze moesten eens weten…

Dacht je dat jouw leugentje om bestwil al over de grens was? Moet je eens lezen wat Vriendin-lezeressen allemaal te verbergen hebben!

Petra (32): “Zodra ik Marc zag, vond ik hem geweldig. En toen we in gesprek raakten, bleek hij ook nog eens lief en onderhoudend. Een droomman. Ik kan me geen betere wensen. Althans, dat dacht ik het eerste half jaar van onze relatie. Daarna ontmoette ik zijn familie. Op het moment dat ik oog in oog stond met zijn broer, wist ik al dat het te laat was. Ik voelde het in mijn buik: vlinders. Honderden. Er was geen houden meer aan.
Ik wist die dag amper hoe ik me moest gedragen, maar ik ben hem doorgekomen. Eenmaal thuis kon ik nog maar aan één ding denken. Aan één persoon: Vic. Inmiddels zijn Marc en ik 4 jaar samen. Gelukkig zien we zijn familie niet vaak, ze wonen aan de andere kant van het land. En als het even kan, probeer ik onder de geplande familiebijeenkomsten uit te komen. Dat kan natuurlijk niet altijd, want dat zou opvallen. Als ik Vic een tijdje niet zie, verdwijnen mijn gevoelens voor hem naar de achtergrond. Maar als ik in zijn buurt ben, laaien ze in alle hevigheid weer op. Daarna ben ik echt dagen van slag. Ik hou van Marc. Maar pfff, waarom moet nou uitgerekend hij een broer hebben die nóg leuker is?”

Lees alle geheimen in Vriendin 49 en praat mee op ons forum.

Foto: iStockphoto

Reageer op dit artikel

Instagram