Persoonlijke verhalen

Vriendin 46: Madelene trof haar verloofde levenloos aan op bed

“Papa is nu een ster aan de hemel”

Madelene (31) en haar zoon Bruce (nu 3) zijn een dag naar het strand als haar verloofde Brian belt. Hij is ziek. Als ze thuiskomt, reageert hij niet op haar groet. “Ik voelde dat het niet klopte. Ik rende naar het bed en gaf hem een duw. En toen wist ik het. Het is over.”

Madelene: “Het is te mooi om waar te zijn, zeiden Brian en ik weleens tegen elkaar. Het was ook net een sprookje. Hoe we verliefd werden in Disneyland Parijs, een sprookjespark nota bene, hoe we altijd hand in hand liepen en elkaar lieve briefjes stuurden. We waren heel close, hadden nooit ruzie, hooguit een meningsverschil. Hij was trots op me en zei elke dag hoe gek hij op me was. Het was zo bijzonder wat we hadden. Iedereen zag dat. We zouden in mei gaan trouwen en samen oud worden. Achteraf, als ik foto’s van ons bekijk waar het geluk van afspat, denk ik weer: het was te mooi om waar te zijn.”

Lees het verhaal van Madelene in Vriendin 46 en praat mee op het forum.

Reageer op dit artikel

Ben jij ook jong je partner verloren?

Ja

Mijn verloofde kreeg een hersentumor, hij stierf 6 en een halve week nadat we het te horen kregen 🙁
Je hele wereld stort in. De neuroloog zei dat hij 9 maanden tot een jaar had, dit werd dus 6 en een halve week.
Wat wij hebben gehad was t mooiste wat ik ooit heb meegemaakt, hij was mijn wereld en ik dat van hem. Zijn glimmende ogen, zn zo blije gezicht als hij me zag….dat zal en wil ik nooit vergeten. Houden van hem zal ik altijd.

Nee

Maar wat lijkt het me enorm heftig! Heb je verhaal gelezen en heb enorm veel respect voor je! Ik wens jou en je kindje het allerbeste toe. Dit natuurlijk ook voor andere vrouwen die hun man verloren zijn.

Instagram