Persoonlijke verhalen

Vriendin 44: Nellekes zoon Maurits raakte in coma na een ongeval

‘Jij bent Superman, weet je nog? Houd vol’

“Mama, als ik later groot ben, word ik Superman… En Batman en Spiderman. Want ik heb superkrachten en kan alles!” Woorden van Maurits (toen 4), terwijl zijn moeder Nelleke (36) hem en zijn broer Maxim (toen 6) wegbrengt naar hun vader, haar ex-man. Op dat moment kan niemand vermoeden dat Maurits twee dagen later moet vechten voor zijn leven.

“Op Eerste Paasdag ging de telefoon. Het was het ziekenhuis. ‘Mevrouw, we hebben slecht nieuws. Uw kinderen zijn betrokken geweest bij een auto-ongeval’, zei de stem aan de andere kant van de lijn. ‘Uw oudste zoon Maxim is in orde, maar uw jongste zoon Maurits is in kritieke toestand overgebracht naar de Spoedeisende Hulp. Kunt u zo snel mogelijk komen?’ Mijn hart stond stil. Er zijn geen woorden die beschrijven wat er op dat moment door mij heenging."

Lees het hele verhaal van Nelleke in Vriendin 44 en praat mee op het forum.
 

Reageer op dit artikel

Heb jij ook een zoon of dochter die door een ongeluk ernstig hersenletsel heeft opgelopen?

Nee

Wat een verhaal zeg, heb het net gelezen in 1 adem uit. Ja ja wat moet een mens soms wat meemaken. En wat goed dat het nu wat beter met hem gaat en dat is natuurlijk ook beter voor zijn mamma. Rust dat maakt weer een heleboel goed. Heb zelf ook een heleboel ellende mee gemaakt, dus ik weet hoe dat voelt.:o

Nee

Gelukkig niet maar ik wens ook niemand zoiets ergs toe

Nee

Gelukkig niet zelf meegemaakt. Maar op het moment dat ik dit hoorde ben ik nelleke en maurits superman gaan volgen en ik heb diep respect voor deze supermama en haar twee supermannen!! Gelukkig gaat het met maurits op het moment super. Het is echt een superman!! Wat een vechter is hij! Dus bij deze RESPECT!! Liefs Petra en Kyro.

Nee

vreselijk zo’n verhaal

Nee

diep respect voor zijn mama 🙂

Instagram