Persoonlijke verhalen

Vriendin 44: Jacqueline begon op Facebook de Strakke Buik Challenge

‘Ongelooflijk: al bijna 70.000 mensen doen mee!’

Het is het lichaamsdeel waar vrouwen het minst tevreden over zijn: hun buik. Daarom begon personal trainer Jacqueline (49) op Facebook een afslankactie, waaraan iedereen kan meedoen. En dat gebeurde dan ook massaal. “Ik sta er nog altijd versteld van hoeveel mensen deze uitdaging aangaan.”

Jacqueline: “Als ik op een feestje vertel dat ik personal trainer ben, zie ik mensen vaak snel even naar mijn lichaam kijken. Ik sport vanwege mijn beroep veel en dat vormt mijn lijf, dus ik heb de luxe dat ik niet dagelijks bezig hoef te zijn met vetrolletjes. Bovendien vind ik een hoog energieniveau en lekker in je vel zitten belangrijker dan strakke vormen. Maar ook ik hou, net als veel vrouwen, van een wijntje en lekker eten. En die tekenen zich het snelst op mijn buik af, dus ook voor mij geldt dat ik moet oppassen. Een strakkere en plattere buik, dat willen we toch allemaal?“

De Strakke Buik Challenge vind je hier.

Lees het hele verhaal van Jacqueline in Vriendin 44 en praat mee op ons forum.

Reageer op dit artikel

Heb jij meegedaan aan de Strakke Buik Challenge?

Nee, ik heb geen Facebook

Jammer dat je voor dat soort dingen altijd een facebook account moet hebben :/

Ja, ik doe het elke dag!

vanaf het 1e begin tot aan maatje minder. Jacqueline weet je te motiveren op een nbijzondere manier. Daarbij komt de oefeningen zijn door iedereen te doen. En andersm met een kleine aanpassing. En niet vergeten het overheerlijke menu. En als je lijf dan strakker wordt en de kilo`s gaan eraf. wat wil je nog meer.
Roelie Zwiers

Ja, ik doe het elke dag!

😀 Ja ik doe vanaf september al mee. Het is heerlijk om zelf te bepalen wanneer je de oefeningen doet. Jacqueline weet heel goed te motiveren en iedere dag paar oefeningen is goed te doen en krijg er meer energie van.:inlove:

Ja, ik doe het elke dag!

Vanaf dag 1 mee gedaan in sept . Okt en we gaan nu voor november. Echte aanrader

Instagram