Persoonlijke verhalen

Vriendin 44: Andrea heeft haar online gokverslaving niet meer in de hand

‘Zelfs de kinderbijslag gebruik ik om te vergokken’

Wat begint met ‘even een computerspelletje spelen’, eindigt voor Andrea (32) in een fikse gokverslaving. Zo erg zelfs, dat ze haar kinderen (6 en 9) en haar man Vincent (37) verwaarloost. “Zo snel mogelijk werk ik ze de deur uit om weer achter de computer
te kruipen.”

Andrea: “Het begon toen mijn jongste naar groep één ging. Nu ze net als haar grote zus naar school ging, bleef er ineens veel meer tijd over. Met mijn man had ik afgesproken dat ik weer zou gaan solliciteren. Vincent en ik waren tijdens mijn eerste zwangerschap overeengekomen dat ik de eerste jaren thuis zou blijven. Ik wilde de eerste stapjes en tandjes van mijn kinderen zelf meemaken. Zodra de jongste naar school zou gaan, zou ik weer werk zoeken.

Ik had veel zin om aan de slag te gaan en zocht naar leuke vacatures. Viel dat even tegen! Voor elke interessante functie werden kandidaten gevraagd die veel jonger waren dan ik of die veel meer ervaring hadden. Moedeloos werd ik ervan. Op een dag zat ik terneergeslagen achter mijn computer, toen er een quizvraag op mijn scherm verscheen. Als ik de vraag goed beantwoordde, kon ik geld winnen. Natuurlijk won ik niet, maar de quiz bracht me wel op het idee om nog een spelletje te zoeken.”

Lees het hele verhaal van Andrea in Vriendin 44 en praat mee op ons forum.

Foto: iStock

Reageer op dit artikel

Heb jij een uit de hand gelopen hobby?

Ja, namelijk...

kleding 🙂

Ja, namelijk...

muizendingen verzamelen….

Instagram