Persoonlijke verhalen

Vriendin 43: Saskia beëindigde plotseling haar jarenlange vriendschap met Isabel

“Je zegt toch geen vriendschap op met een sms?”

Isabel (30) is al jaren beste vriendinnen met Saskia, maar dat verandert als er een man in Saskia’s leven komt. Ze groeien uit elkaar. Hun hechte vriendschap eindigt met een boos sms’je. Isabel: “Daarna heb ik nooit meer wat van haar gehoord.”

Isabel: “Saskia en ik waren sinds de eerste klas van de middelbare school beste vriendinnen. Echt twee van die meiden die zonder woorden over hetzelfde de slappe lach konden krijgen terwijl de rest van de wereld het niet begreep. We waren dol op kattenkwaad en haalden bij onze ouders soms het bloed onder de nagels vandaan, met als klap op de vuurpijl dat we allebei bleven zitten doordat we het hele jaar lang tijdens alle lessen hadden zitten kletsen. We zijn samen kind, puber en jongvolwassen geweest.

Toen we vijftien jaar waren, mochten we samen op vakantie met zo’n jongerenreis. Het was één groot feest, het bleek een vakantie waar we het tien jaar later nog gierend over konden hebben. Na de middelbare school waren we elk weekend in het uitgaansleven te vinden. We hadden allebei af en toe vriendjes, maar lang duurde het nooit, omdat we ons nog niet wilden binden en mannen onbegrijpelijke wezens vonden. Maar toen we 23 waren, veranderde dat.”

Lees het hele verhaal van Isabel in Vriendin 43 en praat mee op het forum.

Foto: Istockphoto

Reageer op dit artikel

Heb jij een beste vriendin?

Ja!

Ik heb een beste vriendin die ook een collega is van me ik ken dr al 4 jaar ofzo maar we zijn nog maar 1 jaartje best friends ik wil dr echt nooit meer kwijt ondanks dat zij 31 is & ik 23 ben zijn we elkaars beste vriendinnen

Nee, helaas niet...

🙁

Nee, helaas niet...

nee niet meer, ik verhuisde te ver weg voor haar…:(

Ja!

Mijn moeder. Alles kan ik bij haar kwijt en zij bij mij. We zijn hetzelfde in heel veel dingen. Ik hoop dat ze honderd wordt want ik kan haar nog lang niet missen.

Ja!

We kennen elkaar al zo`n 18 jaar en we weten echt alles van elkaar. We delen onze hartsgeheimen etc. R… en ik zijn echt vriendinnen voor het leven!

Nee, helaas niet...

helaas was mijn beste vriendin jaloers toen haar relatie uit ging en ik juist een relatie kreeg.
Ik bracht bijna al mijn tijd bij haar door om haar bij te staan maar dat was niet genoeg. ook de ene dag per week die ik door bracht met mijn vriend werd door haar geclaimed. en als dank kreeg ikk na een jaar te horen dat ik er niet voor haar was geweest en nooit iets voor haar had gedaan. de vrienschap is erg bekoeld en ik heb ook geen behoefte meer om het weer te verbeteren

Instagram