Persoonlijke verhalen

Vriendin 42: Renates buurvrouwen maken haar het leven zuur

“Het is met mijn buurvrouwen helemaal uit de hand gelopen”

Renate (33) ligt al sinds haar verhuizing in de clinch met twee buurvrouwen. “Het is nu zover gekomen dat ik me in mijn eigen huis echt niet meer veilig voel.”

“Wat er in de tussentijd met beide buurvrouwen allemaal is voorgevallen, is eigenlijk te veel om op te noemen. Het gaat van kleine pesterijtjes, zoals andere mensen tegen mij opstoken, chloor in mijn planten gooien en afval, voorwerpen en water vanaf het balkon in mijn tuin laten vallen, tot grotere dingen die mij echt schade berokkenen.

Zo kreeg ik toen ik nog niet eens verhuisd was al een gigantisch hoge waterrekening. Ik snapte er niets van, maar later hoorde ik van een andere buurvrouw, die het té zielig voor mij vond worden, dat de glazenwassers in de buurt dagelijks een aantal grote tanks water vulden vanuit mijn buitenkraan. En laat de echtgenoot van Katja nu net glazenwasser zijn…

Tienduizenden liters water hebben ze op die manier ‘gestolen’, waar ik de rekening voor kon betalen. Beide buurvrouwen hebben al diverse gênante scènes geschopt in mijn voortuintje aan de weg.”

Lees het hele verhaal van Renate in Vriendin 42 en praat mee op het forum.

Reageer op dit artikel

Heb jij wel eens ruzie met je buren?

Nee, gelukkig niet

het is geven en nemen vind ik,en elkaar ook niet overlopen,maar wetende dat als er iets is toch aan kan kloppen is wel heel fijn,en zo,n verhouding hebben we gelukkig met de buurtjes.

Anoniem

Ja, helaas wel

heb geen contact met mijn buren zijn echte asso dus liever nier brr

Ja, helaas wel

zijn asso’s. Roepen de hele tijd naar elkaar. Of ze hebben gehoorproblemen ??? De gehele dag harde muziek aan, Vrienden tot midden in de nacht over de vloer, die ook zo luidruchtig zijn. Slaap al maanden met oordopjes in. Wil zo snel mogelijk verhuizen maar de woningmarkt zit op slot. Ook de huurwoningen. Had gehoopt omdat het een nette buurt is dat ik ook “normale” buren zou hebben maar helaas. Hoe ze de huur betalen is me een raadsel. Ze werken niet en rijden alle twee in een giga auto. Klagen bij de woningbouw helpt niet want daar luisteren ze toch niet naar. Ze doen gewoon waar ze zin in hebben. De voortuin staat vol troep en in de zomer stikt het er van de ongedierte. Wil zo snel mogelijk weg hier.

Instagram