Persoonlijke verhalen

Vriendin 42: Anja’s man is geen geweldige minnaar

‘Mijn man weet niet dat ik al 10 jaar doe alsof in bed’

Anja (45) is 10 jaar getrouwd met Jelle (40). Hij is lief, trouw en bovenal dol op haar 2 dochters Jolien (18) en Amber (16) uit een eerder huwelijk, en op hun zoon Alex (6). Maar er is één ding wat haar dwars zit: “Zijn bedprestaties zijn echt om te huilen.”

Anja: “Toen een tijdje geleden de film When Harry met Sally op tv kwam, met die beroemde scène waarin actrice Meg Ryan midden in een restaurant doet alsof ze een orgasme krijgt, begon mijn man te lachen. Jelle riep dat hij het meteen door zou hebben als een vrouw bij hem toneel zou spelen. Ik lachte wat schaapachtig. Mijn man is een ongelofelijke goeierd, een liefhebbende vader en stiefvader. Ik kan me geen betere levenspartner voorstellen. Hij draagt me op handen en de afgelopen 12 jaar dat we samen zijn, die tijd is voorbij gevlógen. We hebben het gewoon heerlijk samen.

Er is alleen één maar. Jelle is geen geweldige minnaar. Hij doet echt zijn best, maar het is hem nog nooit gelukt mij voor, na of tijdens de daad tot een hoogtepunt te brengen. Om hem niet nodeloos onzeker te maken of uren te laten aanklooien, laat ik à la Meg Ryan wat fraai acteerwerk zien in bed. Jelle heeft dus helemaal niets door, maar ik fake al 10 jaar een hoogtepunt.”

Lees het hele verhaal van Anja in Vriendin 42 en praat mee op ons forum.

Foto: Dreamstime

Reageer op dit artikel

Zou jij hetzelfde doen als Anja?

Ja, ik zou niet weten hoe je er anders mee om kan gaan

Ik heb precies het zelfde probleem en laat alles maar voor wat het is.:(

Nee, ik zou erover proberen te praten met hem

Waarom faken?? Je kunt het toch eerlijk zeggen! Ik weet wel zeker dat hier niemand mee gebaat is. Als ze eerlijk was geweest dan hadden ze er misschien samen een oplossing voor kunnen vinden. Maar nu wordt het heel moeilijk om alles eerlijk toe te geven….Over dit soort dingen kun je beter ALTIJD eerlijk zijn. De meeste vrouwen komen nou eenmaal moeilijk klaar dat is nou eenmaal een feit.

Nee, ik zou erover proberen te praten met hem

Als je zo n goede band met elkaar hebt zijn dit soort dingen toch juist bespreekbaar.
Hij moet op jou vertouwen dat het ook daadwerkelijk prettig is wat hij doet. Zo niet bespreek het met elkaar. Daar ben je toch levenspartners voor!

Instagram