Persoonlijke verhalen

Vriendin 40: Miljonair Paula werd verpleegkundige

‘Geld maakt niet gelukkig, dat heb ik wel geleerd’

Toen Paula (32) haar goedlopende uitzendbureau verkocht, zwom ze in het geld. En had ze zeeën van tijd. Toch deed het haar niet zo veel. Nu leert ze voor verpleegkundige en is ze gelukkiger dan ooit. “Diep vanbinnen wist ik kennelijk best wat ik wilde met mijn leven.”

Paula: “Ik heb lang getwijfeld of ik mijn verhaal wil vertellen. Ik ben naar het westen van het land verhuisd omdat niemand me hier kent. Mijn collega’s in het ziekenhuis waar ik in opleiding ben tot verpleegkundige en veel van mijn kennissen weten niet dat ik als twintiger een fortuin verdiende door een groot uitzendbureau te runnen. Dat ik vijf huizen, twee Porsches en een motor bezat en kon kopen wat ik wilde. De anonimiteit bevalt me prima. Toch doe ik mijn verhaal, omdat het anderen misschien kan helpen het roer volledig om te gooien als ze diep vanbinnen voelen dat ze niet gelukkig zijn met hun leven.’

Lees het hele verhaal van Paula in Vriendin 40 en praat mee op het forum.

Reageer op dit artikel

Ben jij gelukkig met je leven?

Ja, omdat...

Omdat we al 9 mnd. Op appartement wonen mooi uitzicht .

Ja, omdat...

Sjaak Verdoolaege.

Ja, omdat...

Omdat ik nu de allerliefste man heb ontmoet, nu alweer 5 jaar geleden. Ben bijna 3 jaar alleen geweest tot dat ik deze man ontmoete, en ik ben nog nooit zo gelukkig geweest.:inlove::inlove::inlove:

Ja, omdat...

ik een heel leuk leven heb, een lieve vriend, leuke vrienden en veel gezelligheid.

Instagram