Persoonlijke verhalen

Vriendin 39: Tina’s man weigert elke vorm van intimiteit, totdat ze dertig kilo afvalt

‘Mijn man vindt me te dik voor seks’

Tina (44) is flink aangekomen sinds ze 21 jaar geleden met Hugo trouwde. Voor Hugo is dat reden om niet meer met haar te vrijen. Hij wil pas weer met Tina vrijen als ze dertig kilo afvalt. En dat steekt. “Er zijn genoeg mannen die van volle vrouwen houden. Maar mijn man nou net niet.”

Tina: “Gisteravond heb ik nog een verleidingspoging ondernomen. Met het interview met Vriendin in mijn achterhoofd dacht ik: laat ik eens kijken of mijn man misschien inmiddels is bijgedraaid. Ik hulde me in een sexy zwarte kanten body en netkousen, trok hoge hakken aan en lokte Hugo naar de slaapkamer met de kreet dat er een spin op de muur zat. Hugo snelde naar boven, waar ik in het donker bevallig op bed lag met allemaal waxinelichtjes om me heen. ‘O’, zei hij alleen maar. Toen ik op hem afliep en hem begon te zoenen, zoende hij wel terug, maar hij kneep pestend in mijn vetrolletjes. ‘Je pakje zit wel strak, hè’, mompelde hij. ‘Er is nog niks af, zo te zien.’

Lees het hele verhaal van Tina in Vriendin 39 en praat mee op het forum.

Foto: iStockphoto

Reageer op dit artikel

Wat zou jij doen als je Tina was?

Ik zou...

afvallen of bij hem weggaan

Ik zou...

weggaan

Ik zou...

Die man dumpen!! Hoe zwaar is hij eigenlijk?

Ik zou...

Dumpen die hap………….

Ik zou...

Dumpen die hap……….dat hij zich maar een slanke den gaat zoeken!! Wat zou hij doen als je plotseling in een rolstoel terecht zou komen of chronisch ziek zou worden? Ik ben ook 30 kilo te zwaar maar mijn man draagt mij op handen en is na 28 jaar nog altijd superlief voor mij. Jou man zou zich moeten schamen.

Ik zou...

Hem duidelijk maken dat je bent zoals je bent , en als dat hem niet bevalt hij maar een ander moet zoeken, je moet niet afvallen voor een ander maar voor jezelf.
Wat een eikel is dat zeg (6)

Ik zou...

dumpen

Ik zou...

Afvallen en daarna zeggen voor jou een ander en weggaan…

Ik zou...

Dumpen is een hard woord voor langere relatie wat hij doet is niet goed voor je zelfvertrouwen hij gooit je naar beneden en dan denken dat je die 30 kilo kwijt raakt dus echt niet hij pakt het verkeerd aan dit werkt averechts een goed gesprek en op je punten staan jij bent jij en hij mag trots zijn dat je dit allemaal voor hem doet overheb enzo hij mag blij zijn dat jij je leven met een ………. Man wilt delen kan hij je niet accepteren zo hoe je bent zal je alleen naar beneden vallen dus word de keuze makkelijker denk ik succes (f)

Anoniem

Ik zou...

zeggen bekijk het maar. als het jou wel lukt om niet aan te komen dan heb jij geluk. ik ben zelf hee; erg gegroeid doordat mijn schildklier weigerde dienst te doen en omdat ik astmatisch ben maar mijn man neemt me zo ik ben en ik hem. Zou de man van Tina ook moeten . Als hij nou gewoon gevraagd had wil je wat afvallen ik vind dit niet mooi was het nog wat. Nee dit kan niet vind ik,.

Ik zou...

Proberen af te vallen. Je vindt het zelf neem ik aan ook prettig als hij zijn best doet om voor jou aantrekkelijk te zijn en blijven, ook na zo’n lange relatie. Mits de relatie verder goed is natuurlijk, misschien gebruikt hij het gewichtsissue terwijl er eigenlijk een ander probleem onderligt.

Ik zou...

Afvallen als ik zelf ook ongelukkig zou zijn met mijn gewicht, wanneer mijn gewicht voor mij geen probleem is zou ik een andere man zoeken!

Ik zou...

In een keer ca. 80 kg dumpen. ( tenminste als hij niet te zwaar is)

Ik zou...

Ik vraag me af of het gewicht wel het daadwerkelijke probleem is of dat manlief allang de bloemetjes zelf buiten aan het zetten is en dit als goed excuus gebruikt?!

Ik zou...

Weggaan, die man kleineert z’n vrouw. Ze is hem niet waard. Nooit veranderen voor iemand anders. Als je wilt afvallen, doe je dat voor jezelf. Een relatie is geven en nemen. Je moet elkaar accepteren hoe je bent en dat doet hij duidelijk niet.

Ik zou...

Als hij je niet neemt zoals jij bent dan is hij jou niet waard en zou ik weggaan… Het lijkt me na 21 jaar wel duidelijk wie jij bent dus blijkbaar valt hij op je uiterlijk en niet op jou als je innerlijk… Laat je niks wijs maken en zoek lekker je geluk ergens anders!!

Ik zou...

hem dumpen, hij houdt blijkbaar alleen van haar wanneer het voor hem perfect is. Een relatie is geven en nemen.

Ik zou...

heel snel scheiden ! hij is haar niet waard…wat een loser!!!!

Ik zou...

Ik ben juist te mager vind mijn man dus je bent te dik of te mager het is nóóit goed maar ik zelf zou proberen af te vallen:(

Ik zou...

Afvallen moet je alleen doen als je dat zelf wilt. Ik ben pas 27 kilo afgevallen omdat mijn gezondheid slechter werd. Mijn man vind mij nu net zo mooi als toen ik zwaarder was. Toen we elkaar leerden kennen, was ik zwaar. Hij heeft altijd gezegd dat ik voor hem niet hoef af te vallen, maar dat hij zich wel zorgen maakt om mijn gezondheid. Hij is heel trots op mij, en blij dat mijn gezondheid beter is geworden. Als ik Tina was zou ik in gesprek gaan met mijn man, of een therapeut zoeken, het lijkt me dat er meer speelt bij haar man dan alleen haar overgewicht. Als er meer aan de hand is moet er worden uitgezocht of deze relatie wel te redden is. Ik weet ook niet of het overgewicht een medische reden heeft, dan kan Tina er immers niets aan doen, zelfs al zou ze het zelf willen. Dan is de houding van haar man helemaal slecht!

Ik zou...

Jeetje wat een bullebak zeg, dat doe je toch niet. Als jij met je gewicht tevreden bent wie is hij dan om dat te bekritiseren. Zelf was ik ook altijd maatje meer en mijn man heeft daar nooit geen opmerking over gemaakt.Dus weet hoe moeilijk het is om af te vallen. Laat je niet gek maken door zo’n man, zelf is hij ook niet perfect, sla hem maar eens om zijn oren met zijn tekort komingen.

Sterkte

Ik zou...

een ander zoeken die van mij hou zoals ik ben

Ik zou...

Ik vind dat die man van haar zich eens achter zijn oren moet krabbelen want echte schoon heid zit nog altijd van binnen. Als hij dit niet onder ogen ziet dan is dat heel jammer dat noem ik ddan geen echte liefde meer het gaat er niet om hoe je er uit ziet het gaat erom hoe je bent .

Ik zou...

:(bij hem weggaan want ze moeten je nemen zoals je bent dik,dun,bril,flaporen iedereen heeft wel wat ik vind dit gewoon te zot voor worden dat hij zo iets doen:o

Ik zou...

Een hel moeilijke, ik denk zelf dat ik mij zo vernederd zou voelen en kiezen om bij hem weg te gaan en dan voor mij zelf kiezen en proberen af te vallen….maar wel eigen keuze! Ik verwacht dat je dan een fijner leven kan en gaat krijgen als dat je bij deze man zou blijven……(k)

Ik zou...

bij hem weggaanJe neemt iemand zoals hij/ zij is of je gaat weg. Dit is geen liefde in mijn ogen. Je kunt iemand helpen met afvallen maar niet op zo´n manier.

Ik zou...

Hem bij zijn lurven grijpen 😉 Even zonder gekheid is Hugo geen spat veranderd in de loop der tijd? Zit hij nog even strak in het pak, is zijn huid nog even rimpelloos als toen, heeft hij de zelfde (hoeveelheid/ kleur) haar nog op zijn bolletje zitten? Ik vind dit ronduit onbeschoft. Wil hij gedurende die 30 kilo die er gedurende de jaren bij zijn gekomen al geen sex meer dan? Ik bedoel maar te zeggen dat ik mij niet kan voorstellen dat er al die tijd geen genegenheid meer is en waarom nu dan eerst 30 kilo afvallen waar hij om in zijn behoefte te voorzien eerder nog wel zich liet verwennen door vrouwlief ook al zaten er toen misschien al wat meer pondjes aan.

Ik zou...

Hem eens vragen of hij een ander loopt te neuken en dat de reden is om niet meer te neuken !!
Ook al zijn er wat problemen in een relatie die heeft iedereen maar wijs hem eens op zijn mankementen die zal die vast hebben !
Ik kan me idd niet voor stellen dat een man geen sex wilt dan komt ie er bij iemand anders wel aan zn trekken ( niet iedereen doet dat uiteraad maar zo klinkt t nu wel)

sandra

Ik zou...

Afvallen en beter op mijn gezondheid letten. En de repen chocolade in de winkel laten liggen. Dit geeft mij een gezond toekomst en zorg dat de risico voor dood gaan en andere probleem te voorkomen later op mijn leeftijd.

Silenia

Pfff ik liet het niet zo ver komen..al toen hij al zei tegen haar..eerst moet je afvallen anders geen sex…
Opzoutte met die man !!!

Ik herken het maar al te goed …al woonde ik dan niet samen..ik was smoor op een man..maar ik was te dik ..
Al was ik wel al bezig met diëten maar nee ..hij wilde wel vriendjes blijven…
2 jr en 35 kilo en veel sporten verder …
werd hij opeens verliefd op..mij
Dat ging het niet worden..

Mensen vergeten ..hoe dik of dun iemand ook is
Het karakter blijft het zelfde

Tammie

Ik zou...

Minder eten

Instagram