Persoonlijke verhalen

Vriendin 39: Nancy krijgt spirituele berichten door uit het hiernamaals

“Ik heb nog steeds contact met mijn overleden moeder”

Nancy (33) moest niets hebben van spiritualiteit. Onzin, vond ze het. Maar sinds de dood van haar moeder denkt ze daar heel anders over. Haar moeder is nog steeds dichtbij haar. “Als ik ergens mee zit of over twijfel, vertelt zij me wat ik moet doen.”

Nancy: “De laatste keer dat ik haar levend gezien heb, was gelukkig heel fijn. De zondag voordat zij overleed, was ik samen met mijn man bij mijn ouders op bezoek. Toen mijn moeder vroeg of we wilden blijven eten, zei ik in eerste instantie nee. Ik wilde naar huis om onze hond uit te laten. Maar even later was het net of iemand me influisterde dat ik niet naar huis moest gaan. We bleven en het werd heel gezellig.

Die nacht droomde ik dat mijn moeder overleed. Ze lag in een witte kist en ik liep naar haar toe met een hart van rode rozen. Totaal overstuur werd ik wakker. Volgens mijn man was het gewoon een nachtmerrie. ‘Het gaat toch goed met je moeder, we hebben zo’n leuke avond gehad. Bovendien is ze twee maanden geleden nog helemaal gecheckt in het ziekenhuis.’

Maar de nacht daarop had ik dezelfde droom. Daar werd ik zo verdrietig van dat ik mijn moeder belde om te vragen of het wel goed met haar ging. Toen ik haar vertelde dat ik zo naar over haar had gedroomd, hoorde ik alleen een zuchtje aan de andere kant van de lijn.”

Lees het hele verhaal van Nancy in Vriendin 39 en praat mee op het forum.

Reageer op dit artikel

Heb jij wel eens een nachtmerrie gehad die uitkwam?

Ja, namelijk...

Dit is mijn verhaal, ik hoop dat jullie het mooi zullen vinden.

Liefs,

Nancy (Erina Spiritual Coaching)

Ja, namelijk...

de nacht merrie die ik heb gehad was mijn auto ongeluk.
een week van te voren droomde ik over een auto ongeluk met een witte auto.
ik zat in de auto met nog twee andere jongens . wie kon ik niet zien . ik weet wel dat er tegen mij in een andere taal werd gesproken. ik was er wakker van geschrokken . en heb het de dag erna tegen mijn moeder verteld.
een week later na een hele dag werken en daar na weg met twee collegas van mijn werk .
zijn we gaan stappen en uit eten . dit deden we altijd op het einde van de maand na middagdienst.
toen heb ik me laten om praten met het verhaal van samen uit samen thuis . we zijn na belgje gegaan en dat is wat ik nog weet.
ik weet nog dat ik bij kwam in het ziekenhuis en niks kon zien door het verband voor min ogen . er werd in een vreemde taal tegen mij gesproken .
toen mij iemand in gebrkig nederlands zei . u heeft een auto ongeluk gehad en het ziet er niet goed . we hadden dus een ongeluk gehad met een wite audi 80.
dus dromen komen wel uit .
groetjes pascal

Nee, nog nooit

Mijn dromen komen niet uit, maar geven wel veel aanwijzingen..

Instagram