Persoonlijke verhalen

Vriendin 39: Actrice Robin Martens over haar leven, Rikki en de liefde

‘Pas nu ben ik eindelijk blij met mezelf’

Haar alter ego Rikki in GTST lijkt op dit moment alleen maar slechte tijden te beleven. Zo niet Robin Martens (22) zelf. Na haar moeilijke start in het leven heeft ze het nu flink naar haar zin. “Ik wil nog zingen, dansen, modellenwerk doen. Maar ja, ik kan niet alles tegelijk, hè.”

Grappig: hoewel dit je eerste interview is met Vriendin, heb je wél al eens in Vriendin gestaan. Vertel!
“Dat klopt! Jaren geleden deed ik modellenwerk, naast school. Ik was en ben met mijn 1 meter 72 eigenlijk net te klein, maar bij het bureau waar ik stond ingeschreven kon het wél en kreeg ik wat leuke opdrachten. Waaronder een modereportage in Vriendin, toen ik een jaar of 15 was. Ik stond zelfs op de cover!”

Je was als kind al een duizend- poot en hebt ervaring met zingen, dansen en acteren, en als model. Maar wat wilde je als meisje het liefst worden?
“Het was mijn grote droom om danseres te worden. Dansen deed ik fanatiek. Ik oefende 6, 7 uur per week omdat ik naar een dansopleiding wilde. Klassiek ballet, jazzballet, modern, hiphop, breakdance, streetdance… ik deed álles. Tot ik een blessure kreeg: tijdens de generale repetitie voor een optreden verrekte ik mijn enkelbanden.”

Lees het hele interview met Robin in Vriendin 39.

Reageer op dit artikel

Kende jij Robin al?

Instagram