Persoonlijke verhalen

Vriendin 38: ‘Dieren vinden het heel fijn om gehoord te worden’

Vriendin liep een dagje mee met een dierentolk.

Mieke (52) en Nathalie (39) zijn dierentolk. Zij kunnen communiceren met dieren, maar volgens hen kan iedereen dat leren. Omdat ze zo veel mogelijk mensen willen leren communiceren met dieren, geven ze cursussen. “Dieren hebben een stem die door mensen vaak niet wordt gehoord.”

Tussen de uitgestrekte weilanden rond Haaksbergen ligt de boerderij van Mieke. Mieke woont daar met haar honden, katten en ezels en ze geeft cursussen. Cursussen van vier dagen, om te leren praten met dieren. Volgens Mieke kunnen dieren namelijk heel goed praten. “Dieren kunnen vertellen of ze gelukkig zijn of niet. Wat ze nodig hebben, hoe hun omgeving eruitziet. En als ze zoek zijn, kunnen ze aangeven wat er is gebeurd en of ze nog in leven zijn. Mensen, maar ook dieren, kunnen op telepathisch niveau met elkaar communiceren. Het vergt wel wat training om dit onder de knie te krijgen, maar in al die jaren dat ik cursussen geef, heb ik gezien dat iedereen die zijn hart durft open te stellen en leert vertrouwen op zijn of haar intuïtie, het kan.”

Lees het hele verhaal van Mieke in Vriendin 38 en praat mee op het forum.

Reageer op dit artikel

Zou jij willen dat je met dieren kon praten?

Anoniem

Ja

Heel leuk verhaal vooral omdat het niet zo zweverig is ,heb begrepen dat je via Vriendin een online cursus ga volgen,die ga ik morgen zeker opzoeken lijkt mij erg leuk :inlove:

Ja

ga me ook zeker opgeven voor de cursus

Ja

Ideaal toch:D

Ja

Wat leuk is dit. En zo nuchter inderdaad. Ik heb me a l opgegeven voor de cursus. Ben erg benieuwd.

Ja

Echt geweldig dat iedereen het kan leren!

Ja

Lijkt me echt geweldig!! Vooral dat iedereen het kan dus ik ook!

Ja

Ik heb de cursus gedaan en kan het echt iedereen aanraden ,je wereld word een heel stuk groter,het begint al bij het ontvangst alsof je in een warm bad zakt,petje af voor deze lieve bijzondere mensen!!
Carlette

Anoniem

Ja

Ik heb de cursus al gevolgd, in 1 woord geweldig! Het is ook zelf lekker tot rust komen daar in Haaksbergen en als je dan je eindgesprek hebt gehad ben je pas echt trots. Een echte aanrader.
groetjes Manuela

Ja

De cursus heb ik een aantal jaren geleden ook gedaan! Een hele fijne omgeving en Mieke en Nathalie zijn hele warme mensen. De cursus is duidelijk, mooi, bijzonder en zeker niet te zweverig voor de mensen die dat denken. Iedereen kan het!

Ja

Ik heb deze training dit jaar gevolgd en dat is me supergoed bevallen! Sindsdien gebruik ik het communiceren dagelijks met mijn eigen kat en wekelijks op de boerderij waar ik werk. Het is me opgevallen dat zowel de dieren die ik spreek als de mensen het meestal erg leuk vinden en nieuwsgierig zijn. Supergaaf!

Ja

rustgevend..

Ja

en ze praten ook terug:inlove:

Ja

Ik vond de cursus een openbaring. Ik ben geleidelijk aan rustiger geworden. Ik denk doordat ik meer vertrouw op mijn intuïtie en daardoor het piekeren is afgenomen. Als vanzelf eet ik geleidelijk ook steeds minder vlees. Het is niet nodig en het voorkomt veel dierenleed. Ik ben op de goede weg. Succes Mieke & Nathalie en bedankt!

Instagram