Persoonlijke verhalen

Vriendin 37: Natasja Froger zorgt graag voor haar gezin én voor andere mensen

‘Mensen kunnen helpen is het fijnste wat er is’

Kenden we haar eerst als ‘vrouw van’, sinds 2006 is Natasja Froger (49) vooral bekend als tv-presentatrice. In haar drukke werkschema maakt ze graag tijd vrij voor familie, haar drie honden en vele vriendinnen: “Het liefst zitten we met z’n allen thuis.”

Je hebt een heftige periode achter de rug: in juni bleek René oververmoeid en kon hij een tijdje niets anders dan rusten. Wat doet het met jou om je man zo uitgeblust te zien? “Dat is verschrikkelijk. Je wilt alles doen om het weg te nemen en dat kun je niet. Ik heb dat altijd, ik weet nog dat hij een Toppers- concert moest doen met een pijnlijke jichtaanval in zijn voet. Ik had hem de hele avond wel willen dragen over dat podium, als hij maar niet hoefde te lopen! Dat gevoel had ik nu weer. Maar ja, ik moest gewoon door. Mijn opnameschema stond strak gepland, ik kon niet zomaar alles laten vallen om meer tijd voor René vrij te maken. Bij mijn nieuwe programma DOOF! krijgen mensen een operatie waar ze al jaren op wachten en die voor hen levens veranderend is. Ik kon toch niet zeggen: ‘Kan dat even worden uitgesteld? Ik heb een zieke thuis…’.”

Lees het hele interview met Natasja in Vriendin 37.

Reageer op dit artikel

Welk programma van Natasja is jouw favoriet?

Anders, namelijk...

Ik ben absoluut géén fan van Natasja :stop:

Anders, namelijk...

geen één!!

Bonje met de buren

Dat is het enige programma wat ik heb gezien met Natasja. Niet vanwege haar maar om het programma zelf. Want nu met Patty vind ik het niet zo leuk.

Bonje met de buren

Net zo leuk bedoel ik.

Welcome home

leuke presentatrice, leuke programma’s

Instagram