Persoonlijke verhalen

Vriendin 36: zijn Kristel, Karen en Josje veranderd in hun K3-tijd?

In Vriendin 36 staat een interview met Karen Damen (40), Kristel Verbeke (39) en Josje Huisman (29). Na zeventien jaar stoppen ze met K3, maar eerst zoeken ze hun opvolgers in het tv-programma K3 zoekt K3. Zijn ze veranderd in hun K3-tijd?

Karen: “Vrienden die me lang kennen, zeggen dat ik nog precies dezelfde persoon ben als daarvoor. Natuurlijk ben ik wel wijzer geworden. Het werd eens tijd! Ik ben moeder geworden en ben nu volwassener en zelfverzekerder. En gelukkiger, omdat ik mocht doen wat ik al mijn hele leven wilde. Als K3 er niet was geweest, had ik misschien nog steeds in een discotheek gewerkt. Ik heb geen idee hoe mijn leven er dan had uitgezien.”

Kristel: “Ik heb het gevoel dat ik een bepaalde missie in mijn leven volbracht heb. Als we bijvoorbeeld Alle kleuren zingen, over verdraagzaamheid, of ‘Meneer de president, toe, gooi nu je liefdesbom’, word ik daar vrolijk van. Op zulke manieren hebben we kinderen toch een boodschap meegegeven, het zaadje geplant. Daarnaast hebben we families veel mooie herinneringen gegeven, daar ben ik heel trots op.”

Josje: “K3 heeft me wel een beetje veranderd. Ik kwam net van school in de grotemensenwereld terecht. Voor de groep ben ik verhuisd naar een ander land. Ik heb vooral veel geleerd.”

Vanaf 4 september zijn ze elke vrijdagavond om 20.30 uur te zien in het SBS6-programma K3 zoekt K3.

Reageer op dit artikel

Ken jij een echte K3-fan?

saskia

Ik ben zelf fan!

saskia blij mee nieuwe k3zoekt k3 ik kis uit maethe hanne en klaasje
mooi zinen dansen luek groep saskia mee toen mooi zinen dansen
show

Instagram