Persoonlijke verhalen

Vriendin 36: Sylvana besloot haar man zijn slippertje te vergeven

‘Ik ben blij dat ik mijn man een tweede kans heb gegeven’

Dat haar man Rene (46) gevoelens heeft voor een ander, slaat bij Sylvana (42) in als een bom. Ze probeert hem nog terug te winnen, maar tevergeefs. Totdat ze zelf opnieuw verliefd wordt. “Dat ik een ander had, kon hij niet verkroppen. Hij smeekte me om terug te komen.”

Sylvana: “Op Hemelvaartsdag 2012 verging mijn wereld. Uit het niets vertelde mijn man Rene dat hij gevoelens had voor zijn oude jeugdliefde. Hij wilde zelfs meteen scheiden. Ik wist niet wat ik hoorde! Jarenlang hadden wij samen de overtuiging dat we bij elkaar hoorden, en nu had hij opeens een ander? Ik barstte in huilen uit en riep: ‘Hoe kún je me dit aandoen?’ Ik was volledig in shock en ging ermee akkoord dat hij diezelfde avond nog zou vertrekken. Want hoe verdrietig ik ook was, dat was onze afspraak als een van ons zou vreemdgaan.”

Lees het hele verhaal van Sylvana in Vriendin 36 en praat mee op ons forum.

Reageer op dit artikel

Zou jij zijn slippertje kunnen vergeven?

Nee, omdat...

ik geen vertrouwen meer zou hebben in de ander. En vertrouwen is de basis van elke relatie. Vergeven zou ik niet kunnen, zou er bitter van worden. Uit elkaar gaan is de enige optie voor mij.

Nee, omdat...

Vertrouwen vind ik het allerbelangrijkste in een relatie. Intimiteit hoort deel je met je partner, niet met een vreemde.

Instagram