Persoonlijke verhalen

Vriendin 35: Judith is verliefd op twee mannen

‘Stiekem vind ik het leuk dat hij nog aan me denkt’

Jarenlang had Judith (35) een geheime relatie met Leon, een getrouwde man. Ze beëindigde hun affaire, omdat hij niet voor haar wilde kiezen. Toen kwam Bart op haar pad: een betrouwbare man met wie ze kinderen wil. “Maar hoe gek ik ook op Bart ben, ik kan Leon niet vergeten.”

Judith: “Bijna elke nacht rond een uur of één, als Bart naast me ligt te slapen, licht het scherm van mijn iPhone op. Een appje. Soms kijk ik, meestal probeer ik het niet te doen. Ik weet ook zonder te kijken van wie het is: Leon, mijn ex-minnaar. Toen ik een half jaar geleden een relatie kreeg met Bart, hebben we onze jarenlange affaire beëindigd. Leon appt me stoute teksten: dat hij zin in me heeft, of hij stuurt alleen een ‘X’. Ik zou hem eigenlijk moeten zeggen dat hij me met rust moet laten. Maar dat kan ik niet. Stiekem vind ik het veel te leuk dat hij nog aan me denkt. Ook al ligt Bart naast me, mijn liefde, degene die voor honderd procent voor me gaat en me nooit verdriet zou doen, ik heb een zwak voor Leon. Ik brak met hem omdat ik onze situatie uitzichtloos vond en een man wilde met wie ik een toekomst kon opbouwen, niet omdat ik niet meer van hem hield. Want dat doe ik nog steeds.”

Lees het hele verhaal in Vriendin (35) van deze week of lees mee op het forum.

 

Foto: Shutterstock

Reageer op dit artikel

Hanne_Fonteyn

:(:o

Beantwoorden
Sandraa

Ik hoop dat Bart erachter komt en de relatie verbreekt.

Beantwoorden
Anoniem

Hoezo vind je iemand leuk die er duidelijk niet om geeft of jij gelukkig wordt? Als hij echt om je zou geven zou hij het beste voor je willen en je met rust laten.

Beantwoorden

Instagram