Persoonlijke verhalen

Vriendin 35: Ellens vriend draagt stiekem vrouwenkleding

“Daar stond hij dan, in een roze beha”

Ellen (21) is al twee jaar gelukkig met Jos (26). Een half jaar geleden ontdekte ze per toeval dat Jos het opwindend vindt om vrouwenkleding te dragen.

“Jos en ik zijn twee jaar samen en heel gelukkig met elkaar. We hebben serieuze plannen en praten bijna dagelijks over onze toekomst. We willen trouwen, kindjes krijgen en samen oud worden. Maar een half jaar geleden bekroop me een onrustig gevoel. Ik kon er mijn vinger niet op leggen, maar ik vond Jos anders. Hij deed afstandelijker. Ik vermoedde dat hij een ander had en ging op onderzoek uit.

Het was niet moeilijk om in zijn mail te kijken. Ik gebruikte tijdelijk zijn laptop omdat de mijne kapot was, en als ik Hotmail aanklikte, verscheen automatisch het wachtwoord. Niet netjes van mij om zijn privacy te schenden, maar ik dacht dat het geen kwaad kon. In zijn inbox vond ik een vreemd berichtje. Het was afkomstig van zijn beste vriendin Emma en ze reageerde met ‘Dat ziet er leuk uit! Daar kun je wel iets mee.’ Ik vroeg me af waar dat op sloeg en zocht tussen zijn verzonden items. Al snel vond ik een mail met bijlage naar Emma. Toen ik de foto opende, stond mijn hart even stil. Op die foto stond Jos in een roze beha!”

Lees het hele verhaal van Ellen in Vriendin 35 en praat mee op het forum.

Reageer op dit artikel

Wat zou jij doen als je erachter zou komen dat je partner vrouwenkleding draagt?

Ik zou het er eens goed met hem over hebben

Ja idd. zou ik het hier niet bij laten zitten, het blijft toch een vreemd iets vind ik.

Ik zou het er eens goed met hem over hebben

Dit vraagt om helderheid

Ik zou het er eens goed met hem over hebben

Ik zou me dood lachen

Ik zou meteen bij hem weggaan!

ieder voor zich

Ik zou er geen problemen mee hebben en dus niets bijzonders doen

Ik kan het me, als vrouw zijnde, heel goed voorstellen dat een man een keer vrouwenkleding zou willen dragen! :p Nee als mijn vriend interesse heeft mijn kledingstukken en lingerie zou ik hem nooit afkeuren of beoordelen. Ik zou wel graag van hem willen weten waarom.

Ik zou het er eens goed met hem over hebben

hallo iedereen
ik zou het er eens goed met hem over hebben
ik kan me indenken dat je hier van schrik maar het kan ook erg leuk zijn samen lingerie te kopen
en het is toch niks leuker om samen dingen te doen al zijn ze een beetje raar hij valt er niemand mee lastig hij heeft wel een vriendin die het weet
ik zou dat erger vinden waarom kan hij niet met jou het er over hebben

Ik zou er geen problemen mee hebben en dus niets bijzonders doen

OK, mijn vrouw kwam ook achter dat ik een paar keer haar bhs ging passen. Uit de nieuwsgierigheid. Maar ze reageerde niet afstotend en probeerde het begrijp en acceptatie te tonen. Ik waardeer haar heel erg veel daarvoor. Sinds die tijd winkelen we vaak samen, ik. En ik ben niet bang in een lingerie winkel binnen te stappen. (En niet als de vele mannen buiten voor de deur blijven staan). Ze vindt het geweldig want ik help haar erg veel met het passen (andere maat of kleur, hoef niet de helft van de rek in de kleedkamer binnen te slepen). Ik ken haar maat en smaak en koop weleens de lingerie voor haar, dat vindt ze verrassend en leuk en als toch maar niet dan ruil ik het zelf of breng ik het terug.

Instagram