Persoonlijke verhalen

Vriendin 34: Conny, Sonja, Anneke en Miranda werken in de spirituele wereld

‘Wij helpen mensen met onze gave’

Met hun gave helpen ze mensen om in contact te komen met overleden dierbaren of hun eigen intuïtie. ‘Ik word ontzettend blij als ik zie dat de kaarten mensen echt kunnen helpen.’

Sonja (50), tarotist: “Mensen zijn pijn- vermijdend. Als je pijn niet toelaat, ga je gedrag vertonen om het verdriet of het ongemak niet te voelen. De clown uithangen, alles weglachen, te veel eten, vluchten in alcohol en drugs, te veel werken, er zijn talloze verdedigingsmechanismen. Het gedrag wat je vertoont, is nooit wie je in werkelijkheid bent. Je werkelijke staat van zijn, is dat wat je ervaart als er geen blokkades zijn.
Dit klinkt ingewikkeld, maar veel mensen ervaren het als hun intuïtie. Het is het stemmetje dat altijd en feilloos weet wat goed voor jou is. Iedereen heeft dit stemmetje, alleen kan het ondergesneeuwd raken door de hectiek van alle dag. Door tarotkaarten te leggen, krijg je als het ware een kijkje in jezelf.

Lees het verhaal van Conny, Sonja, Anneke en Miranda in Vriendin 34 en praat mee op ons forum.

Reageer op dit artikel

Heb jij wel eens hulp gehad van de spirituele wereld?

Nee, ik geloof er niet in

😡

Nee, maar ik geloof er wel in

Ik geloof wel dat er meer is tussen hemel en aarde

Ja, ik heb tarotkaarten laten leggen

Het is leuk en soms zoek je gewoon even bevestiging
“Of je nog op t juiste pad wandelt”.

Anders, namelijk...

Wat leuk om Sonja in de Vriendin te zien staan!!

Nog niet al te lange tijd geleden heb ik Sonja meerdere keren bezocht in haar fijne praktijk in Alkmaar (www.spiritueelcoach.nl).

Tarotkaarten leggen is slechts één van de kwaliteiten van Sonja. Ze is ook nog eens een heel goede coach. En niet geheel onbelangrijk; een liefdevol betrouwbaar mens, niet zweverig maar met beide benen op de grond.

Ik zou haar van harte aanbevelen als je op enige manier vastloopt in het leven!

Instagram