Persoonlijke verhalen

Vriendin 32: Natasja werd neergestoken door haar ex-partner

“Zijn handtekening staat voorgoed op mijn lichaam”

Er was een tijd dat Natasja argeloos opendeed als er werd aangebeld. Tegenwoordig gaat de deur pas van het slot als ze door het kijkgaatje ziet of de bezoeker te vertrouwen is. Het is nog maar anderhalf jaar geleden dat ze in haar eigen gang met een dolkmes werd aangevallen door haar ex-partner Maarten.

Natasja: “Op straat kijk ik altijd achterom en ik zal nooit meer zomaar iemand binnenlaten. Toen ik in het ziekenhuis lag, durfde ik in eerste instantie niet terug naar huis. Vooral de gang en de galerij boezemden me angst in. Om rustig te kunnen wennen heeft mijn zus foto’s gemaakt van alle plekken in mijn huis. Daarna zijn we er samen een middag op ‘proef’ heen gegaan. Alleen al bij de aanblik van mijn flat schoot ik vol. Eenmaal boven heb ik heel lang in de gang gestaan, maar er was uiteraard niets meer te zien. Het bloed was opgeruimd en ook van Maarten was natuurlijk geen spoor meer te bekennen. Stapje voor stapje ben ik vervolgens door mijn woning gelopen. Nadat ik even op mijn bed had gelegen en koffie had gezet, voelde het gelukkig weer als mijn thuis.”

Lees het hele verhaal van Natasja in Vriendin 32 of praat mee op het forum.

 

Reageer op dit artikel

Heb jij wel eens een gewelddadige partner gehad?

Nee, gelukkig niet

ik heb geen negatieve herinnering aan geen enkele ex eigenlijk

Ja, helaas wel

Ja, zijn littekens staan op mijn arm, ik zal het nooit vergeten.

Nee, gelukkig niet

Ik ben zelf helaas wel een behoorlijk agressieve partner. Ik uit het niet richting mijn vriend.
Het kan wel diepe kloven slaan in de band die je met elkaar hebt. Gelukkig zijn we allebei zeer ervaren en capabel om extreem heftige situaties de baas te zijn.

Instagram