Persoonlijke verhalen

Vriendin 32: Ik had een engeltje op mijn schouder!

Soms gebeurt er iets in je leven, waarvan je achteraf denkt: wat heb ik een geluk gehad! Acht lezeressen die door het oog van de naald kropen, vertellen over het engeltje op hun schouder.

‘Na twintig minuten reanimeren, wilden ze het opgeven’

Anita (44): “Mijn man is mijn engeltje. Als hij niet zo had aangedrongen dat de artsen verder gingen met reanimeren, was ik er nu niet meer geweest… Ik was 34 toen ik voor het eerst een hartinfarct kreeg. Domme pech leek het. Ik was nog hartstikke jong en een hartkwaal konden de artsen niet vinden. Twee jaar terug was het weer raak. Binnen vijf dagen twee keer zelfs. Maar iedere keer herstelde ik redelijk goed. Toch leek mijn geluk dit voorjaar op. Op een zaterdag- ochtend werd ik ontzettend beroerd wakker. Nee hè, niet weer, dacht ik. Ik voelde me zo naar, ik wist dat het niet goed was. De ambulance kwam en daar ben ik nog zelf ingestapt, maar wat er daarna is gebeurd, weet ik niet meer. Het lichtje ging uit.”

Lees alle verhalen in Vriendin 32 en praat mee op het forum. 

Reageer op dit artikel

Heb jij wel eens een engeltje op je schouder gehad?

Nee

Ik ben meer het ‘engeltje’ voor anderen. Ik voel feilloos aan als er wat aan zit te komen qua gevaar e.d.

Nee

had ik dat maar ik zie en voel wel dingen maar altijd gevaar nooit goede dingen en het gekke is het komd uit

Ja

Ik ben ooit eens geslipt op een rotonde, ging recht op een betonnen blok af die ik op een haartje na miste en vervolgens tolde ik 2x ;)in het rond om weer recht op de snelweg te eindigen, net voor het aanrazende verkeer!

Ja

keek naar rechts en link,wilde oversteken,en net toen ik op de weg sta,komt er een in een rot gang aan…,,,kon nog net langs hem,dus mijn engel was bij me
:inlove::o:o:o

Instagram