Persoonlijke verhalen

Vriendin 30: Debbies zus was betrokken bij een dodelijk ongeluk in Australië

Hoe een droomreis in een nachtmerrie veranderde.

Even de vrijheid opzoeken: dat was het doel van Linda (26) toen ze naar Australië vertrok. Maar ze kreeg samen met een vriendin een auto-ongeluk, waarbij die vriendin omkwam, en belandde zelfs in de cel. Ze is nu in een rechtszaak verwikkeld. Haar zus Debbie (30) doet vanuit Nederland wat ze kan om Linda te helpen.

Linda had het heel moeilijk. Het ene moment was ze aanspreekbaar, het volgende moment dacht ik: meisje, wat lig je nou te zwetsen? Dat kwam door de morfine. Na een paar dagen ging het gelukkig iets beter. Maar Linda had veel pijn en verdriet. Dat ik niet bij haar kon zijn, haar niet even kon vasthouden, vond ik heel moeilijk.”

Lees Debbies verhaal in Vriendin 30 en praat mee op het forum.

Reageer op dit artikel

Heb jij ooit iets vergelijkbaars meegemaakt?

Nee, nooit

(y)

Nee, nooit

Ik had het verhaal een tijdje geleden gezien op tv. Wat een ellende, het is niet te beschrijven!!! Maar vandaag….GEFELICITEERD Linda…VRIJSPRAAK!!!! Wat een geweldig nieuws!!!! Hoop dat je snel eer terug bent bij je ouders en zus!!

Nee, nooit

Ik hoorde op tv. van de vrijspraak wat een geweldig nieuws, ik hoop dat jullie weer rust in jullie leven gaan krijgen. en dat het verwerken van dit drama eindelijk kan beginnen, heel veel sterkte

Instagram