Persoonlijke verhalen

Vriendin 28: Cindy is bewust alleenstaande moeder van vier kinderen

‘Ik wil nog wel een vijfde’

Acht jaar geleden raakte Cindy (31) onverwachts zwanger. Zodra haar dochter geboren was, wist ze dat ze meer kinderen wilde. En het liefst als alleenstaande moeder. “Ik vind kinderen het leukste wat er is.”

Cindy: “Toen ik acht jaar geleden ongepland zwanger werd, dacht ik alleen maar: yes! Ik vond het geweldig. Dat ik er met de baby alleen voor zou komen te staan, want degene van wie ik zwanger was geraakt wilde er niets van weten, maakte mij helemaal niet uit. We hadden geen relatie en het was voor mij sowieso geen optie om het samen met iemand te doen. Op mijn twaalfde zei ik al dat ik een groot gezin wilde én dat ik het alleen zou gaan doen.” Inmiddels is Cindy een bewust alleenstaande moeder van vier dochters: Aaliyah van zeven, La-Toya van vier, Angel van twee en Beyoncé van zes maanden.

Lees het hele verhaal in Vriendin 28 en praat mee op het forum.

Reageer op dit artikel

Alleenstaande moeder zijn, zou jij het kunnen?

Ja, ik denk van wel!

Ik ben een vrouw met een sterk karakter. Zou het niet leuk vinden maar het zou mij wel lukken om mijn kind alleen op te voeden…. al hoop ik natuurlijk wel daarbij ondersteund te worden door vriendinnen en familie!

Instagram