Persoonlijke verhalen

Vriendin 24: Mariëlles overleden broer helpt haar in moeilijke situaties…

Vijftien jaar geleden overleed Stefan, de broer van Mariëlle (35). Toch heeft ze het gevoel dat hij nog altijd bij haar is. “Mijn broer is mijn beschermengel”

Stefan beschermde me altijd al, ook toen hij nog leefde.

Mariëlle: “Op een avond reed ik in mijn auto op weg naar huis. Het was al donker en ik verlangde ernaar om thuis te zijn. Plotseling zag ik vanaf de achterbank een hand naar de handrem reiken. Die lange, slanke vingers herkende ik uit duizenden, dat was de hand van mijn broer Stefan. Hij greep de handrem en in een flits begreep ik dat ik moest stoppen. Zonder er verder bij na te denken, drukte ik het rempedaal in. Midden op de weg kwam de auto tot stilstand. Op datzelfde moment verscheen er uit het niets een auto van links. Hoewel ik voorrang had, kwam hij met een enorme vaart op me af en passeerde me op tien centimeter afstand. Als ik niet was gestopt, had hij bovenop me gezeten en ik betwijfel of ik dat had overleefd. Ik trilde over mijn hele lichaam en keek automatisch achterom in de hoop Stefan daar te zien zitten. Maar de achterbank was leeg. Uiteraard. Wat had ik dan verwacht? Mijn broer was immers al jaren daarvoor overleden…”

Lees heel Mariëlles verhaal in Vriendin 24.

Geloof jij in beschermengelen of heb ook zoiets meegemaakt? Praat mee
 

Reageer op dit artikel

riadamen

Jeetje , ik kreeg kippevel over heel mijn lichaam zeg toen ik dit las. Mijn vader is sinds anderhalf jaar overleden en ook ik heb vaak het gevoel dat hij nog bij me is. Geweldig verhaal Mariëlle

Beantwoorden

Instagram