Persoonlijke verhalen

Vriendin 23: Slapend slank worden

Slapend slank worden, wie wil dat nou niet? Vriendin-journaliste Joan wil deze zomer graag weer strak in haar bikini en probeert het Slaap je Slank-programma uit.

Joan: ''Naast slapend rijk worden is slapend slank worden al bijna mijn hele leven een droomwens. Ik heb geen overgewicht, maar zeul op mijn heupen en buik toch al jaren een paar kilootjes te veel mee. Het lukt me niet deze kwijt te raken. Ook omdat ik er niet te veel moeite voor wil doen. Ik heb een hekel aan de sportschool en ben een mooi-weer-hardloopster. Bij een beetje bewolking of het vermoeden van een regenbui geef ik mijn goede voornemen alweer op. Als ik hoor dat ik van de redactie van Vriendin het honderddagenprogramma genaamd Slaap je Slank mag uitproberen, ben ik meteen enthousiast. Vooral omdat je er bijna niets voor hoeft te doen. Je hoeft niet op dieet, pillen te slikken of wat dan ook. Het enige wat je doet, is luisteren naar meerdere audiosessies. In je slaap.''

Lees het hele verhaal van Joan in Vriendin 23 en praat mee op het forum.

Foto: iStock

Reageer op dit artikel

Beer11

Ik na een ernstig auto ongeluk (blijvende hersenletsel) veel ben aangekomen door dat ik alleen maar slapen en eten kon. Ik zou nu graag weer willen afvallen. En wat is er mooier dan het op dezelfde manier kwijtraken als dat ik de kilo’s gekregen heb. Hiermee buig ik een negatief aspect dan om naar het positieve.

Beantwoorden

Instagram