Persoonlijke verhalen

Vriendin 22: Alicia is verliefd op haar nieuwe buurman

Alicia (36) is gelukkig samen met Remco, maar haar nieuwe buurman Steven is helemaal haar type. Al snel wordt ze waanzinnig verliefd op hem. “Ik ben bang dat Remco erachter komt dat ik gevoelens heb voor een ander. Vreemdgaan is voor hem echt einde relatie.”

‘Als ik aan mijn buurman denk, voel ik vlinders in mijn buik’

Alicia: “Gezellig buiten koffie drinken met de buren tijdens warme dagen, buurkinderen die over en weer bij elkaar binnenlopen… In onze straat hebben we in de zomer veel meer contact met elkaar dan in de winter. Dit jaar verheug ik me bijzonder veel op de lange zomeravonden die nog gaan komen. De reden: mijn nieuwe buurman Steven. Als mijn zoon Liam (8) bij zijn kinderen speelt, heb ik een mooie reden om een praatje met hem te maken. En op vrijdag, als Steven vrij is en ik thuis werk, stel ik regelmatig voor om een kopje koffie samen te drinken.”

Lees het hele verhaal van Alicia in Vriendin 22 en praat mee op het forum.
 

Foto: iStock

Reageer op dit artikel

Heb jij wel eens gevoelens voor een ander gehad?

Ja

ja maar soms moet er niet aan toegeven .

Nee, nog nooit

Ik heb nooit gevoelens voor een ander gehad toen ik nog getrouwd was. Ik hield echt alleen maar van mijn eigen man.

Nee, nog nooit

Ik vond het verhaal pittig. Zeker als je zoiets op een geheimzinnige manier moet doen. Ik zou denk ik dan gewoon voor mijn man kiezen. de veilige weg kiezen. Maar misschien als ik in zo’n soort situatie zou zitten dan zou ik misschien weer anders reageren. Dat weet ik niet.

Instagram