Persoonlijke verhalen

Vriendin 2: Marly van der Velden is eindelijk gelukkig

‘Ik laat me niet langer door angst leiden’

Jarenlang vocht ze tegen anorexia, maar GTST-actrice Marly van der Velden (25) blaakt nu van het zelfvertrouwen. Zo poseerde ze voor Playboy en speelde ze in Verliefd Op Ibiza. Ook wil ze meisjes met een eetstoornis inspireren. “Ik ben immers hét voorbeeld dat het wel goed kan komen.”

Onlangs sierde je naakt de speciale Kersteditie van Playboy. Hoe heb je dat ervaren?
“Te gek. Het poseren vond ik fantastisch, ik voelde me relaxed en ik heb geen moment spijt gehad. Ik dacht alleen maar: dit pakt niemand mij meer af. Ik houd van naaktfotografie, mits het binnen de normale grenzen gebeurt. Ik heb altijd gezegd: als Playboy komt, doe ik het meteen. Niet vanwege het geld, maar om een artistiek beelddocument voor later te hebben. Of ik nog overlegd heb met mijn ouders en vriend Mike? Eigenlijk niet. Mijn ouders zijn ruimdenkend en weten hoe ik ben. Ik ben niet impulsief en neem verstandige beslissingen. Bovendien, het is geen porno. Het zijn prachtige foto’s en ze zijn heel enthousiast. Ook Mike is supertrots. Er is een spread waar je Ibiza op de achtergrond ziet, die willen we uitvergroten voor aan de muur. Maar ik ga echt niet ons hele huis volhangen met mijn naaktfoto’s.”

Lees het hele interview met Marly in Vriendin 2.

Reageer op dit artikel

Waar ken jij Marly van der Velden van?

Van GTST

Marly haar intervieuw in vriendin was erg mooi. Ik ben helemaal weg van gtst en vind intervieuws met gtsters altijd super leuk.. Maar Marly is een toppertje. Leuk om nu meer over haar te weten!

Instagram