Persoonlijke verhalen

Vriendin 14: Dycke over haar leven met boer Jos

‘Wij hadden alleen maar oog voor elkaar’

Ook zo genoten van de finale van Boer zoekt vrouw? Altijd spannend om te zien wie samen overblijven. Vriendin blikt iets verder terug: naar de populaire boer Jos (54), die vijf jaar geleden verliefd werd op Dycke (50). “Wij zijn zo strontgek op elkaar dat we elkaar niet snel meer zullen loslaten.”

Dycke: “Het moment waarop ik Jos voor het eerst op tv zag, kan ik me nog goed herinneren. Ik keek bijna nooit naar Boer zoekt vrouw, eerlijk gezegd vond ik de meeste boeren sociaal nogal onhandig. Maar op die zondag waren mijn dochters Anouk en Nicky, toen zestien en veertien, bij mijn ex-man. Voordat ze ’s avonds terugkwamen, wilde ik een kastje klaar hebben dat ik bij Ikea
had gekocht. Ik had alle delen op de vloer uitgestald en wilde net beginnen, toen ik dacht: wat is het hier stil, laat ik de tv aanzetten. Ik zag direct de oproep van Jos. Alsof het zo moest zijn. Ik keek in de blauwe ogen van een best wel stoere man, die heel leuk bij een brandende vuurkorf zat. Hij was geen sociaal onhandige boer, ik vond hem een atypische verschijning in dat programma. Ik vroeg me meteen af hoe het mogelijk was dat deze man nog geen vrouw had.”

Lees het hele interview met Dycke in Vriendin 14 en praat mee op het forum.
 

Reageer op dit artikel

Herinner jij je dit seizoen van Boer Zoekt Vrouw nog?

Nee

Kijk ik niet .

Ja

:inlove::inlove: Genoten weer!!!

Ja

ik heb genoten

Ja

Genoten maar nog nieuwsgieriger hoe dat verder is gegaan.

Ja

Ja zeker, alle afleveringen gezien, maar de mooiste was de 1e , spanning en veel te zien, heb alle tijdschriften ook nog,
Ben blij dat het weer begint, alhoewel ik de Nederlandse afleveringen met 10 boeren leuker vind dan de Internationale. maar dat is mijn persoonlijke keus natuurlijk.

Instagram