Persoonlijke verhalen

Vriendin 13: Paasontbijt met Sandra van Nieuwland

Ze won tegen alle verwachtingen in niet The Voice of Holland, maar haar carrière nam hoe dan ook een vlucht. Tijdens een vroeg paasontbijt vertelt Sandra van Nieuwland (36) hoe ze het allemaal voor elkaar bokst, met drie kinderen en een scheiding achter de rug. “Je kunt ervoor kiezen niet in puin te gaan liggen.”

Wat zijn de belangrijkste lessen die je hebt geleerd tijdens The Voice?
Sandra: “Ik pikte wel dingen op, maar het is niet zo dat iemand me vertelde hoe ik iets moest doen. Ik heb meer wat geleerd van het proces. Je werkt naar iets toe en op dat moment moet het gebeuren, dan moet je presteren. Het is heftig als je weet dat er bijna drie miljoen mensen naar je kijken. Dan is het belangrijk niet toe te geven aan spanning. Ik heb tijdens The Voice geleerd om met zenuwen om te gaan, op het moment suprême te focussen en genoeg rust te vinden om het er goed vanaf te brengen.”

Reageer op dit artikel

Wat vind jij van alle talentenjachten op televisie?

Af en toe kijk ik

Als ik met het zappen langs een talentenjacht kom wil ik nog wel eens blijven hangen, maar ik kijk er niet speciaal naar en hoeveel zijn er onderhand wel niet van??

Af en toe kijk ik

Ik keek elke week, kon het niet missen. Nu komen er steeds meer talentenjachten met een andere naam. Kan het nu wel missen, het wordt een beetje teveel.

Af en toe kijk ik

De leukste talentenjachten vind ik the Voice en Holland’s got talent. De rest kan me niet zoveel schelen eigenlijk. Ik wil wel weer eens iets anders zien op de vrijdag en/of zaterdagavond

Af en toe kijk ik

Voor zulke mensen als Sandra heb ik groot respect! Bovendien is het ook nog een steengoeie zangeres.

Instagram