Persoonlijke verhalen

Vriendin 11: Vivians beste vriendin overleed aan een tumor in haar rug

‘Soms lijkt het of Kelly op reis is maar niet terugkomt’

Vivian (27) en Kelly (27) waren hartsvriendinnen. Alles deden ze samen, totdat Kelly plotseling erg ziek werd. Het bleek kanker te zijn en nog geen jaar later overleed ze. Vivian mist haar elke dag en wil iedereen duidelijk maken: “Koester de mooie momenten met je vrienden, ik weet hoe waardevol ze zijn.”

2 jaar geleden had Kelly last van een ondraaglijke pijn in haar rug. Toch ging ze elke dag naar de basisschool waar ze stage liep. Vivian: “Ik vond het heel moeilijk om te zien dat Kelly zo veel pijn leed. Ik wilde haar helpen, maar wist niet hoe. Ook de fysiotherapeut naar wie haar huisarts haar had doorverwezen, had geen idee wat haar mankeerde. Pas toen Kelly onderzocht werd in het ziekenhuis, zagen de artsen wat er aan de hand was: Kelly had een tumor in haar onderrug. Omdat deze dicht bij een kransslagader lag, bleek opereren geen optie.’’

Lees het hele verhaal van Vivian in Vriendin 11 en praat mee op het forum.

 

Reageer op dit artikel

Heb jij ook een goede vriendin verloren?

Ja, helaas wel

Mijn goede vriendin Monique is 10 jaar geleden op 29-jarige leeftijd plotseling overleden aan een hartstilstand. Denk nog vaak aan haar.

Nee, gelukkig niet

maar wel mn allerbeste vriend, denk dat het net zo erg is. 🙁

Ja, helaas wel

Het is inmiddels al bijna 10 jaar geleden maar ik mis haar nog dagelijks.

Ja, helaas wel

Mijn allerbeste vriendin overleed aan uitzaaiingen in haar lever. Ze was een jaar ziek en in mei 2004 hebben we haar begraven. Al bijna 10 jaar geleden dus, maar ik mis haar nog elke dag.

Ja, helaas wel

Pff ja mijn hartsvriendin al 28 jaar samen ,
S’smorgens beginnen met een kopje koffie als de kinderen naar school waren ….is in okt ook plotseling overleden….wat we dachten een gewone heup operatie…..maar ze bleek te ziek te zijn en is overleden ……wat is het super moeilijk om haar te missen ……voor al als het tien over half negen is in de ochtend pfffff…..

Ja, helaas wel

Op 3. Juli alweer. 8 jaar. Geleden !
Op 25 jarige leeftijd is ze overleden aan kanker

Ja, helaas wel

Dat is al wel heel lang geleden, ze kreeg botkanker en is helaas overleden. Ze was net getrouwd en mamma geworden. Dat was vreselijk.:(

Instagram