Persoonlijke verhalen

Oeps… foutje in Vriendin 8

In Vriendin 8 bij de metamorfose op pagina 84, mist er een stukje tekst. Toch lezen wat er staat? Je vindt de weggevallen tekst hier.

Visagiste Angelique:
“Wendy wil een mooie, egale huid. Daarom breng ik op rode plekjes een half dekkende foundation aan, die ik vervolgens uitwerk met een kwast. Die verdeelt de foundation goed over het gezicht, waardoor je niets meer ziet van vlekjes. De pigmentvlekken werk ik weg met een concealer met een warme tint. Kies geen te lichte tint: daardoor ogen pigmentvlekken juist grauwer. Ik breng stipjes concealer aan op donkere plekken rond haar ogen. De streepjes naast de buitenste ooghoeken fungeren als highlighter: die zorgen voor een uitgeruste blik.”

“De huid dep ik af met een los, gelig poeder: bananenpoeder. Dit matteert en fixeert. Door de gele ondertoon krijgt Wendy’s gezicht een warme, natuurlijke gloed. Ik breng het met een grote poederkwast aan over het hele gezicht. Om haar ogen meer te laten opvallen, omlijn ik haar ogen met een blauw oogpotlood. Dan dep ik een paarse oogschaduw overheen, om de kleuren nog sprekender te maken.”

 

Foto: Ruud Hoornstra

Reageer op dit artikel

Instagram