Lezeressen vertellen: ‘Het spannendste wat ik ooit gedaan heb…’

Deze negen lezeressen maakten allemaal iets spannends mee. De een trilde van de zenuwen in een parenclub, de ander vond een maand alleen reizen supereng.

Deze negen lezeressen maakten allemaal iets spannends mee. De een trilde van de zenuwen in een parenclub, de ander vond een maand alleen reizen supereng.

‘Het trio was zo spannend dat ik soms vergat adem te halen’
Ilja (38): “Ik heb vorig jaar een trio gehad, mijn vriend en ik hadden seks met een vriend van hem erbij. Die vriend had al een paar keer laten doorschemeren dat hij mij zo’n leuke, sexy vrouw vond en dat hij graag een keer seks met mij, met ons, wilde. Dat durfde hij trouwens pas te zeggen toen we allemaal iets gedronken hadden. Het leek mij doodeng én superleuk. En ik zag ook wel in dat het voor mijn vriend natuurlijk bedreigend kon zijn. Toch stond hij er niet negatief tegenover.

Het gebeurde uiteindelijk heel spontaan, na een etentje bij ons thuis. Ineens stond ik met hem te zoenen en niet veel later lagen we met z’n drietjes in ons bed. Ik vond het zo verschrikkelijk spannend, dat ik soms gewoon vergat adem te halen. Ook na afloop heeft het nog heel lang door mijn hoofd gespookt en steeds weer kreeg ik er de kriebels van in mijn buik. Die spanning was fantastisch. Ik denk dat het er ooit nog wel een keer van gaat komen, maar ik wil het graag speciaal houden. De spanning bouwt zich alweer op tussen ons drieën. Ook tussen mijn vriend en mij werkt het alleen maar positief. We kunnen er samen uren over fantaseren…”

‘Wat ik eigenlijk het allerspannendste vond: of ik bekenden zou tegenkomen’

‘Toen onze kleding uit mocht, werd het pas echt spannend’
Sanne(29): “Ik heb twee wat oudere vriendinnen, die mij regelmatig vertelden over hun bezoekjes aan een parenclub. Ik vond het ontzettend spannend klinken en wilde wel eens mee. Een andere vriendin dacht er hetzelfde over, wat fijn was; dan was ik tenminste niet de enige ‘nieuwe’. Vol verwachtingen gingen we naar de parenclub. Zouden er wel mensen zijn met wie ik een klik had? We begonnen, nog met kleren aan, met een hapje en een drankje en liepen wat rond om te wennen. De club was erg mooi en gezellig. Maar toen kwam het moment waarop de kleding gewaagder moest of zelfs uit kon. Vanaf toen werd het écht spannend.

We gingen naar een massageruimte, waar we elkaar masseerden. Iedereen zat aan iedereen en dat was eigenlijk alleen maar leuk. De sfeer werd steeds intiemer en van aanraken, werd het zoenen en van zoenen kwam seks. Wat het zo mogelijk nog spannender maakte, was dat er steeds andere clubgangers langskwamen om te kijken. Ik vond het minder ongemakkelijk dan ik had verwacht. Iedereen genoot van elkaar. En als ik iets niet wilde, kon ik dat gewoon aangeven. Iedereen respecteerde elkaar. Ik ben zelfs met twee vrouwen in bed beland en heb seks met ze gehad terwijl hun vriendjes toekeken. Als ik het zo vertel, klinkt het best ordinair, maar dat was het niet. De sfeer was zo goed, het was ontzettend leuk. Wat ik eigenlijk het allerspannendste vond: of ik bekenden zou tegenkomen. Dat is gelukkig niet gebeurd.”

Lees meer verhalen in Vriendin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen