Persoonlijke verhalen

Lezeressen vertellen: mijn pech met mannen…

Rare wezens hoor, mannen. 8 lezeressen vertellen over hun genante of ronduit stomme ervaringen met ze. ‘waarom trof ik na mijn vreemdgaande ex meteen weer zo’n foute man?!’

'Mijn date bood zich op minstens tien swingersites aan' 
Anouk (29): “Ik was met vriendinnen op een zaterdagavond stappen, toen ik een leuke man ontmoette. We wisselden nummers uit en spraken niet veel later af voor een date. We hadden een onwijs leuke dag en ik zag hem echt wel zitten. Enthousiast vertelde ik mijn verhaal aan mijn stiefvader. Hij vroeg mij om een foto en ik zag direct aan zijn gezicht dat hij de jongen herkende. Voorzichtig vertelde hij mij waarvan… Mijn date bleek in volle glorie op een swingersite te staan en interesse te hebben getoond in mijn moeder! Ik weet dat mijn moeder en stiefvader actief zijn in dat wereldje, ieder zijn ding. Maar dat mijn date zich daar ook aanbood, was niet mijn idee van geschikt relatiemateriaal. Een kleine speurtocht op internet wees uit dat hij op minstens tien sites te vinden was. Ik heb hem laten weten dat ik het bij die ene date wilde houden.” 

'Hij wilde zijn cadeau terug toen het uit was' 
Eline (34): “Ik had vorig jaar een relatie met een man die mij meenam tijdens een zakendiner. Een steenrijke klant van mijn vriend zat hem wat te pesten, dat hij nog geen handtas voor mij had gekocht. Blijkbaar lag dat gevoelig, want twee weken later sleurde hij mij een tassenwinkel in en stond erop dat ik een dure designerstas uitzocht. Ik was overdonderd en wilde het niet aannemen. Hij bleef aandringen, ik moest écht een tas uitzoeken. Ik heb mijn droomtas aangewezen en was dolgelukkig met mijn nieuwe aanwinst.

 

Hij bleef mij sms’en en bellen over die tas en dreigde zelfs met een rechtszaak

 

Drie maanden later ging het uit en hij eiste zijn cadeau terug. Hij bleef mij sms’en en bellen over die tas en dreigde zelfs met een rechtszaak. Ik heb de tas teruggegeven. Na twee weken kreeg ik nog een mailtje van hem, of ik het echtheidscertificaat nog had. Ik was helemaal klaar met hem. Hij had mij mijn persoonlijke spullen eerder al teruggestuurd in een enorme doos. Die lege doos had ik nog in mijn kamer staan en daar heb ik het echtheidscertificaat samen met allemaal oude kranten in gedaan. Op het karton schreef ik ‘retour afzender’. Wat een gek!” 

'Mijn man viel op mannen'
Barbara (38): “Ik had een paar jaar terug de meest zorgzame, lieve, leuke man aan de haak geslagen.Altijd perfect verzorgd en mijn vriendinnen waren knettergek op hem, omdat je zo goed met hem kon praten. Maar toen vertelde hij na twee jaar dat hij op mannen viel. Alle puzzelstukjes vielen op hun plek. Daarom raakte hij zo in paniek als ik over kinderen begon. En daarom werd hij steeds stiller… Met hem had ik weliswaar pech in de liefde, maar we zijn gelukkig nog wel goede vrienden. Ik wacht alleen nog steeds op de ware en mijn biologische klok begint ondertussen steeds harder te tikken…” 

Lees alle genante verhalen in Vriendin 40.

Reageer op dit artikel

Instagram