Persoonlijke verhalen

Janny van der Heijden over haar zoons, haar scheiding en haar liefde voor koken

‘Ik ben een echte workaholic. En een doorzetter’

We kennen Janny van der Heijden (60) als het vrolijke jurylid bij Heel Holland bakt. Ze heeft alle reden om weer te lachen, maar dat is anders geweest. Een mislukte cosmetische ingreep én een moeilijke scheiding hebben haar gevormd. Janny: “Aan mijn zoons wil ik laten zien dat je nooit moet opgeven.”

Is je leven veranderd sinds Heel Holland bakt?
“Nou ja, ik blijf het gek vinden als mensen met me op de foto willen. Laatst ging ik in een brasserie een kopje koffie drinken met een vriendin. Daar stond een groepje tieners en die werden helemaal nerveus. Ik keek nog achterom, want ik dacht: wie loopt er dan achter ons? Mijn vriendin zei: ‘Dat is volgens mij voor jou.’ Terwijl ik nog zei van niet, kwamen ze inderdaad vragen of ze met me op de foto mochten. Grappig. Het is namelijk allemaal positief, dat is fijn. Er worden alleen weleens grapjes gemaakt over mijn strakke jasjes of de manier waarop ik een hand voor mijn mond houd als ik proef. Dat laatste deden ze zelfs na in het tv-programma Koefnoen!”

Lees het hele interview in Vriendin 11.

Reageer op dit artikel

Ken jij Janny?

Ja

In Heel Holland Bakt komt ze heel sympathiek op mij over. Iemand waarbij iedereen, of je nu man of vrouw bent, graag een kopje koffie, wijntje of borrel mee drinkt 🙂 Een stoere vrouw !

Instagram