Persoonlijke verhalen

De Vriendin Zomerspecial ligt in de winkel!

Vier de zomer samen met Vriendin! Het belooft een hete zomer te worden met sexy zomerverhalen, een grote zomerhoroscoop en véél meer. De Vriendin Zomerspecial ligt vanaf vandaag in de winkel!

Wat gaat jouw beste herinnering van deze zomer worden? In de Zomerspecial vertellen 4 vrouwen wat zij deze zomer voor het eerst gaan doen. In de zomerhoroscoop van de liefde lees je wat er deze zomer voor jou in het verschiet ligt.

Lees in de Zomerspecial de spannendste en heetste zomerverhalen van Vriendin-lezeressen en een begin van een heerlijk zomerverhaal op Vlieland. Ben je nog niet uitgelezen? Vriendin tipt de leukste, spannendste en beste boeken die heerlijk weglezen voor in je hangmat, in je strandstoel of op je picknickkleed. Terwijl je buiten een goed boek leest, is het belangrijk om je huid goed te beschermen tegen zon. Hoe je dit het beste doet en hoe je je bruine teint langer vasthoudt, vind je allemaal terug in de beautyrubiek. Verder vind je in de Zomerspecial de nieuwste modetrends, lekkere, zomerse recepten en kun je 21 pagina's puzzelen.

De Vriendin Zomerspecial: 116 pagina's voor maar €3,50!
 

Reageer op dit artikel

loes.doorenspleet

het is een leuk blad,en ik ben 63 maar er staan dingen in die ik erg intresant vind.

Beantwoorden

Instagram