Persoonlijke verhalen

De favoriete vakantie van Frederik Brom

‘Met z’n allen in één tentje, hond erbij, gezellig!’

Vakantie, de leukste tijd van het jaar. En welke vakantie zul je nooit vergeten? We vroegen het vier bekende Nederlanders. Deze week nummer drie: de favoriete vakantie van… acteur Frederik Brom (39).

Op vakantie naar een luxe all-in-resort? De familie Brom-Römer pakt het anders aan! Ze proppen de auto vol, koppelen hun geliefde sleurhut erachter en trekken samen met dochters Nele (9), Rosa (5) en hond Jan een paar weken Europa in. Dat is vakantie.

Met het hele gezin in een caravan klínkt knus, maar is dat ook echt zo? “Ik vind van wel. Nienke en ik hebben dit piepkleine caravannetje al jaren, het is niet groter dan drie kruiwagens. Op een gegeven moment hebben we er een buitentent aan vastgemaakt, hier richten we voor de meisjes twee kamertjes in, altijd op exact dezelfde manier. Dat is ideaal, omdat Rosa niet makkelijk op vreemde plekken slaapt. Nu weet ze: zij slaapt rechts, Nele links, het hangkastje met prullen hangt naast haar bed, haar knuffels op het bankje, de hond in de voortent en wij in de caravan. Dat geeft haar een veilig gevoel.”

Lees het hele interview met Frederik in Vriendin 33.

Reageer op dit artikel

Ken jij acteur Frederik Brom?

Nee

In welke film of serie speelt hij? 😮

Ja, van...

Tango

Ja, van...

Dani lowinski

Instagram