Persoonlijke verhalen

Daniëlle: ‘Hij bleek nog een vrouw – mét kind – te hebben’

Daniëlle (39) ontdekte twee jaar geleden bij toeval dat haar verloofde Wessel (35) nooit was weggegaan bij zijn ex. “Na een lange zakenreis wilde ik hem graag ophalen, maar dat mocht nooit.”

'Wessel had me nadrukkelijk verboden hem daar ooit te bellen, maar dit was een noodsituatie'

Met zijn gezin
“Begin 2016 overleed Wessels opa onverwacht. Wessel had al jaren geen contact meer met zijn ouders, maar we zagen zijn opa en oma nog af en toe. Een tante belde mij ’s morgens om half zeven en vroeg of ik Wessel wilde inlichten, want ze kreeg hem niet te pakken. Ik vertelde dat Wessel op dat moment een week in Engeland zat voor zijn werk en dat het daar een uur vroeger was. Ik nam aan dat hij nog sliep en probeerde het die ochtend nog een paar keer.
Toen ik hem ook niet te pakken kreeg, belde ik om half negen naar zijn werk. Wessel had me nadrukkelijk verboden hem daar ooit te bellen, maar dit was een noodsituatie. Ik vroeg de receptioniste of zij misschien gegevens had van zijn hotel in Engeland. Ze reageerde verbaasd. Ze wist niets van werktrips naar Engeland, het bedrijf deed helemaal geen zaken met Engeland. Wessel was toch op vakantie met zijn gezin in Spanje? Hij zou niet eerder dan volgende week terug zijn. Mijn hele lijf begon te trillen en rillen, alsof ik in een bak ijs werd gegooid. Ik bedankte de receptioniste en zat verslagen met mijn telefoon in mijn hand. Met zijn gezín op vakantie? Hoe dan?”

'Ze bleken ook een kind te hebben'

Bonzend hart
“In paniek sprak ik Wessels voicemail in en zei dat hij me met spoed moest terugbellen. Na een half uur belde ik een collega, van wie ik gegevens op LinkedIn had gevonden. Ik vroeg of hij misschien wist waar Wessel uithing, omdat ik hem zocht in verband met een sterfgeval in de familie. ‘Jawel’, zei hij. ‘Hij is op vakantie met zijn vrouw en kind.’ Weer kreeg ik het vreselijk koud, de rillingen trokken over mijn hele lijf, maar ik móést doorvragen. Uiteindelijk vertelde zijn collega
dat Wessel nog steeds een relatie had met Tessa, de vrouw van wie ik dacht dat het zijn ex was. Ze bleken ook een kind te hebben. Met bonzend hart luisterde ik naar zijn informatie, bedankte hem en ging op onderzoek uit. Ik hoefde niet lang te zoeken, want op Facebook vond ik Tessa’s profiel. Ze had weliswaar een afgeschermd account, maar haar profielfoto loog er niet om: ik zag
haar en Wessel met een blond jongetje op zijn schoot.”

Lees het hele verhaal van Daniëlle in Vriendin 18 en praat mee op het forum

Foto: iStock

Reageer op dit artikel

Melka

erg 😮

Beantwoorden

Instagram