Placeholder

Dag 10: Recreatiecentrum Koningshof Holland

Op dag 10 van de tour stonden we in Rijnsburg.

Op dag 10 van de tour stonden we in Rijnsburg.

We worden hartelijk ontvangen door Ida op Recreatiecentrum Koningshof Holland. Een stralende dag en een goede plek voor de bus bij het zwembad en op een groot kruispunt op de camping.

De rit naar Rijnsburg verloopt vlekkeloos. Onze Ford Kuga is volgeladen met volle goodiebags en prijzen voor het sjoelen. Handig aan deze superbolide is dat je zelfs met je handen vol de achterklep kunt openen: je steekt je voet onder de achterkant en hij gaat vanzelf open! Heel fijn als je zoveel in en uit moet laden!

De eerste dames met bon zijn al om 9.30 uur gesignaleerd. Nog even geduld, we moeten nog alles klaarzetten! Maar om 10 uur zijn we gereed, en het loopt storm. Veel mensen komen gezellig een kopje koffie drinken met een plak ontbijtkoek. De zon schijnt goed en we zijn dan ook erg blij met onze hoedjes.

Voor de sjoelcompetitie is ontzettend veel animo en velen zijn bloedfanatiek. Jong en oud strijden tegen elkaar. Een Engelsman beleeft zijn eerste keer sjoelen na de competitie en wint meteen. Beginnersgeluk, zullen we maar zeggen.

Larissa van Rimmel krijgt bijzondere verzoekjes…van allemaal jongens die hun nagels willen laten lakken. Ook weer eens wat nieuws! Gelukkig kan ze ook wat dames nieuwe looks laten zien onder het genot van een glaasje Ocean Spray cranberrysap.

De dag vliegt voorbij en voor je het weet is het alweer afgelopen. Wij hebben een heel leuke dag beleefd op deze mooie camping, in het hart van de Bollenstreek, op steenworp afstand van strand en duinen! Tot ziens op de volgende camping: Recreatiecentrum de Noordduinen in Katwijk.