Ceciel wilde altijd al een trio proberen: ‘Maar zijn vriend smaakte naar meer’

Ceciel wilde altijd al een trio proberen: ‘Maar zijn vriend smaakte naar meer’

Ceciel fantaseerde al jaren over een trio. Ze wist niet hoe ze deze droom werkelijkheid moest maken, totdat ze Marcel leerde kennen.

Ceciel fantaseerde al jaren over een trio. Ze wist niet hoe ze deze droom werkelijkheid moest maken, totdat ze Marcel leerde kennen.

Ceciel: “Marcel bleek een wild seksverleden te hebben. Hij had weleens trio’s gedaan, zowel met twee vrouwen als met een vrouw en een goede vriend van hem: Theo. Zij raakten elkaar dan niet aan, maar waren wel vertrouwd en vrij genoeg om dit met elkaar te doen. Op een avond biechtte ik Marcel mijn wens op. Zou hij Theo niet eens kunnen uitnodigen?”

De ontmoeting met Theo

“In eerste instantie hield Marcel het af. Hij wilde mij niet delen, zeker niet met een vriend. Na een paar weken bedacht hij zich. Hij zou Theo aan mij voorstellen. Op voorwaarde dat we eerst een gewone ontmoeting zouden hebben en dat ik eerlijk zou zeggen wat ik van Theo vond. Marcels grootste angst was namelijk dat ik verliefd op zijn vriend zou worden.”

Een trio?

“Bij de afspraak die volgde was ik ervan overtuigd dat dit nooit zou gebeuren. Leuke vent hoor, die Theo, maar niet mijn type: te bijdehand, te stoer. Marcel was de enige voor mij. Daar was ik dan ook heel duidelijk in. Toen ik Marcel dit vertelde, heeft hij Theo ons plannetje verteld. Theo was verbaasd, maar zei direct ja. Hij het hem wel spannend om nog eens een trio te doen.”

Heerlijke lichamen

“Een maand later was het zover. Ik was ontzettend zenuwachtig, maar ook enorm opgewonden. Het overtrof mijn stoutste verwachtingen. Ik vond het heerlijk. Al die aandacht, al die handen, twee lichamen om afwisselend en tegelijkertijd aan te raken. Wel vond ik het moeilijk om mijn aandacht eerlijk te verdelen. Ik merkte dat ik meer naar Theo toetrok. Hij was natuurlijk nieuw voor mij. Bovendien had hij heerlijke lippen en een fantastisch lichaam. Eigenlijk mooier dan dat van Marcel… Gelukkig heeft die niets gemerkt.”

Lees ook: Annika date met twee mannen en kan niet kiezen

Steeds weer aan hem denken

“Na de seks is Theo vrij snel weggegaan en gaf Marcel en mij de ruimte om rustig na te praten. Dat was intiem en fijn, maar ondertussen dwaalden mijn gedachten steeds af. Ik moest telkens aan Theo denken. Wat jammer dat hij weg was en wat erg dat het er al op zat. We hadden afgesproken dat het bij één keer zou blijven, maar het smaakte naar meer. Veel meer.”

Verliefde gevoelens

“Dit is nu anderhalve maand geleden en Theo spookt nog steeds door mijn hoofd. Marcel weet van niets, gelukkig maar. Hij zou ongetwijfeld veel spijt hebben. En als hij het zou weten, zou ik Theo vast nooit meer zien. Nu is hij uitgenodigd voor Marcels verjaardag binnenkort. Ik voel me een bedrieger, maar ik tel de dagen tot ik Theo weer zie. Marcels angst is helaas toch uitgekomen. Volgens mij ben ik verliefd op zijn vriend en ik zou maar al te graag opnieuw het bed met hem delen.”

Annika date met twee mannen tegelijk: ‘Het is tijd om te kiezen. Ook al wil ik dat niet’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zou jij een trio willen?

 • Redactie Vriendin
  Redactie Vriendin
  Nou ja geweldig... maare ben wel nieuwsgierig... Met nog een man of nog een vrouw, wil het allebei wel eens proberen. hahaha, kan gelukkig anoniem reageren :D
  Beantwoorden
 • Annita
  Annita
  lijkt me erg spannend, heb 1x "het aanbod"gehad maar durfde niet, heb er nog steeds spijt van. Wel met 2 mannen, een vrouw trekt me echt niet.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  je lichaam is iets van je vriend en jou, daar moet niet iemand anders nog bij komen.. al lijkt het me soms wel spannend..
  Beantwoorden
 • Go
  Go
  Ik heb er totaal geen behoefte aan. Ik ben helemaal happy met mijn vriend. Het zal best spannend zijn, maar het gevolg kan dus ook zijn dat je /je partner verliefd wordt op die ander.
  Beantwoorden
 • Friesje
  Friesje
  Komt veel ellende en verdriet uit voort volgens mij!
  Beantwoorden
 • D@ni
  D@ni
  Het is en blijft spannend.... zeker voor herhaling vatbaar!
  Beantwoorden
 • kattenvriendin
  kattenvriendin
  voor mij is 1man echt genoeg. met 2 vind ik walgelijk
  Beantwoorden
 • lady-bird-only
  lady-bird-only
  EEn manne man ,doet zijn goed werk goed genoeg , en je eigen partner voelt je ook goed aan, en andersom ook , Je wilt je toch vol overgave kunnen geven , Ik zou dat niet kunnen en ook niet willen met een derde erbij .Hoe ver wil je gaan ,en waar leid dit dan weer naar toen . Dus NEE hou het wel bij die ene !
  Beantwoorden
 • melizzy
  melizzy
  Lijkt mij best wel spannend om een keer te doen,maar of ik het ook durf....geen idee!!!:$
  Beantwoorden
 • mikeas3
 • liefje123
  liefje123
  het is denk ik wel lekker en spannend(k)
  Beantwoorden
 • moontje42
  moontje42
  ik zou er wel een vrouw bij willen ...mijn man houdt dit een beetje op afstand.....hij vindt het toch een beetje te veel geregel....om een vrouw er voor te vinden enz.....
  Beantwoorden
 • fb_100002913850970_
  Been there done that ;). Ik heb het met 2 mannen gedaan,en moet zeggen dat dit enorm spannend en lekker was! Ik trok wel meer richting mijn eigen partner omdat ik hem lekkerder en leuker vond hihi, maar die handen overal, enz... Ik vond het een leuke belevenis!
  Beantwoorden
 • D@ni
  D@ni
  Al een paar keer meegemaakt, zowel met een man als met een vrouw erbij, en ik ben het nog niet zat :D
  Beantwoorden
 • quinta8479
  quinta8479
  ik zou graag een trio willen met 2 mannen dat is een fantasie van mij. een trio met een man en een vrouw zou ik niet willen zeker niet als de man mijn vriend zou zijn daar ben ik te jaloers voor (ik weet het dat is erg egoistisch). Aangezien de meeste mannen dan graag een vrouw erbij willen hebben denk ik dat die fantasie van mij een fantasie blijft....
  Beantwoorden
 • sandra.vis1964
  sandra.vis1964
  Mmmmnnhh vooral mmv :inlove:
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Jannie
  het lijkt ons heel spannend en ja we kijken er naar uit eerst wel goeie afspraken maken en elkaar waarderen en respecteren
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Jannie
  we willen een man en later een vrouw erbij hebben dus wij zijn benieuwd er naar goed afspraken moeten samen beslist worden en hygiene en respect en waarderen niets moet ,alles mag
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen