Persoonlijke verhalen

Binnenkijken bij Anita Notenboom, eigenaresse van woonwinkel Happy Home

‘Thuis is de plek waar ik mezelf weer oplaad’

Het zijn de Vriendin Woonweken! En daarom kijken we deze week binnen bij Anita Notenboom (44), woonstyliste en eigenaresse van woonwinkel Happy Home in het Noord-Hollandse Cruquius. Hoe heeft zij haar eigen huis ingericht?

Anita Notenboom woont met haar man Nico (46) in een nieuwbouwhuis in Nieuw Vennep. In haar lichte, huiselijke woonkamer hangt een gezellige sfeer. Het is duidelijk dat wonen haar passie is.

Hoe is dat ontstaan, jouw liefde voor wonen? 
“Dat kwam door een paar vriendinnen die ik als puber al kende. Zij waren zusjes en hun familie had een meubelzaak. Ik mocht daar op zaterdag helpen, als ik wilde. En dat wilde ik maar al te graag. Dan zetten we bijvoorbeeld theekastjes in elkaar of ik zette samen met mijn vriendinnen de meubels op hun plek. Er hing een heerlijk bedrijvige sfeer in de winkel, die vol stond met mooie spullen. Mijn vriendinnen hadden een broer, Nico. Ik werd verliefd op hem en ik kon mijn geluk niet op toen bleek dat dat wederzijds was. Hij werd mijn vriend en Nico had grootse plannen: hij wilde graag een meubelgroothandel beginnen en dat lukte hem op een gegeven moment ook. Ik weet nog goed dat ik voor de eerste keer met hem meeging naar een buitenlandse meubelbeurs. Fantastisch vond ik het om al die prachtige spullen te zien!”

Lees het hele interview met Anita in Vriendin 42.

Reageer op dit artikel

Heb jij ook jouw passie gevonden?

Instagram