Persoonlijke verhalen

4 vriendinnen gaan de strijd aan

‘Wij willen samen meer dan 100 kilo kwijt!’

Ze whatsappen wat af: om elkaar te steunen en tips te geven. En dat werkt, want de eerste kilo’s zijn er al af. De 4 vriendinnen Emma, Astrid, Petra en Monique zijn vastberaden: “Volgend jaar staan we hier als 4 totaal andere vrouwen!”

De 4 Brabantse vriendinnen zijn nog maar net begonnen, maar ze zijn nu al bloedfanatiek. Het wekelijkse ‘uitje’ op donderdagavond naar hun afvalconsulent lijkt wel een feestje en wordt altijd afgesloten met een kop koffie bij een van hen thuis. Emma, Astrid, Petra en Monique, die sinds 4 jaar een vriendinnengroep vormen, hebben de grootste lol met elkaar. Hun coach ziet ze dan ook maar wat graag komen.

Samen willen ze meer dan 100 kilo kwijt. Als alle doelstellingen worden gehaald, raken ze maar liefst 130 kilo kwijt. Maar eerst mijlpaal nummer één: 30 kilo eraf. Is dat streven behaald, dan gaan de vrouwen… uit eten! “Daar verheugen we ons enorm op. En omdat we met elkaar zijn, zullen we echt niet helemaal losgaan. We gaan verstandig uit eten”, vertelt Astrid.

4 vriendinnen, met ieder een eigen achtergrond en een eigen motivatie om het gewicht dat ze al jaren meezeulen nu voorgoed kwijt te raken.

Lees het hele verhaal in Vriendin 4.

Wil je weten hoe het Emma, Astrid, Petra en Monique vergaat met afvallen? Op Vriendin.nl staat eens in de 4 weken een update.

Reageer op dit artikel

Instagram