Online shops

Leuke webshop: The Little Things In Life

The Little Things In Life is de webshop van Serana waarin zij natuurlijke, Griekse huidverzorgingsproducten verkoopt.

Serana heeft altijd al een liefde gehad voor Griekeland en voornamelijk het Griekse eiland Kreta. Op het eiland kwam ze in aanraking met verschillende Griekse merken op het gebied van huidverzorging. Ze merkte dat deze producten perfect zijn voor alle huidtypen: van de normale tot zeer gevoelige (probleem)huid. Deze producten bevatten geen parabenen, want juist parabenen veroorzaken vaak allergische reacties op probleemhuiden. Serana werd hierdoor zo enthousiast dat ze anderen graag ook kennis wilde laten maken met de Griekse merken. Zo werd The Little Things In Life geboren!

In de webshop The Little Things In Life vind je niet alleen huidverzorgingsproducten, maar ook producten voor gezicht, haar, handen en voeten. Ook mannen kunnen in de webshop terecht. Alle producten hebben olijfolie en olijfextracten als ingrediënt. Olijfolie staat al sinds eeuwen bekend om zijn hydraterende, herstellende en verzachtende eigenschappen. Elk product is dierproefvrij en bevatten veel vitaminen en mineralen. Kortom: een cadeautje voor jouw huid.

Nieuwsgierig geworden naar de webshop van Serana? Neem dan eens een kijkje op www.thelittethingsinlife.nl.

Heb je zelf ook een leuke webshop? Vul dan onderstaand formulier in, en wie weet staat jouw webshop binnenkort ook op Vriendin.nl!

Reageer op dit artikel

Heb jij producten gevonden die perfect zijn voor jouw huid?

Ja

Ben jaren lang trouwe fan van Yves Rocher (k)

Anders, namelijk...

ja en nee ik heb mijn goede verzorging gevonden OLIËN :D:D ben er gek op en het doet meer dan een creme bij mij ooit heeft gedaan. heb alleen nog niet de juiste reiniger gevonden.

Instagram