Leuke dingen doen

Yes! Zondag start First Dates Hotel en wij hebben de eerste beelden

Wij waren al gek op de dagelijkse afleveringen van First Dates, maar aanstaande zondag opent het First Dates Hotel zijn deuren. En wij mogen alvast de eerste beelden laten zien.

Ongemakkelijke stiltes, ingewikkelde gerechten en verrassende matches. We kijken alweer een aantal seizoenen naar de blind dates in het programma First Dates. Maar nu komen ze met iets nieuws: het First Dates Hotel. Het doel – het vinden van je droompartner – blijft hetzelfde, maar de stellen hebben nu nóg meer tijd om elkaar beter te leren kennen. Als het na de blind date klikt, gaan de singles de volgende dag op een tweede date.

Oude bekenden

Natuurlijk zien we ook onze favoriete barman Victor en maître Sergio terug in het hotel. In de eerste aflevering zien we de 75-jarige weduwe Margrit die voor het eerst in haar leven op date gaat. De 44-jarige Debbie is dol op honden en vindt het belangrijk dat haar droomvrouw ook dierenliefhebber is. De 32-jarige Mounsiff zoekt een vrouw die lekker in haar vel zit. Wij zijn benieuwd of ze in het First Dates Hotel de ware zullen vinden.

Lees ook: Na ruim 40 dates vond Wendy de ware

Eerste beelden

Kun je net als wij ook niet wachten tot zondag? Wij mogen alvast de eerste beelden met je delen. First Dates Hotel is vanaf zondag 10 februari iedere zondag om 20.55 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

Foto: BNNVARA

Reageer op dit artikel