Jan Smit Kees Tol

Zó brengen bekende Nederlanders hun tijd in isolatie door

Vanwege het coronavirus zitten ook bekende Nederlanders de komende weken thuis. Ze hebben allerlei manieren gevonden om zichzelf te vermaken.

Monique Westenberg

Is lekker aan het schilderen met zoontje André. “Al (of pas) 5 dagen aan huis gekluisterd. Vandaag was het verfdag”, schrijft ze bij de foto.

Suzan en Freek

Worden wel heel creatief in deze corona-crisis. “Je moet er zelf maar wat van maken hè deze dagen…” schrijven ze.

Bettina Holwerda en Jim Bakkum

Zetten de muziek nóg wat harder. “We zijn samen en we zitten goed en we vinden elkaar lief en soms ook even wat minder lief, zo gaat dat toch?” aldus Bettina.

Dit bericht bekijken op Instagram

Wat een tijd hè? Ik vind het wat hoor. Waar ik vorige week nog iedere seconde van het nieuws mee wilde krijgen, merk ik dat ik nu soms wat headlines lees en me focus op het positieve (zonder de realiteit uit het oog te verliezen uiteraard). Deze situatie hadden we natuurlijk liever nooit gehad, maar ik zie ook dingen gebeuren die prachtig zijn. Grootse initiatieven, kleine gebaren, een samenhorigheid die hartverwarmend is. Hier thuis is het heerlijk en gezellig en liefdevol, maar ook druk en chaotisch en veel. (5 persoonlijkheden in 1 huis, de 1 sterker dan de ander🤪). Maar we zijn samen en we zitten goed en we vinden elkaar lief en soms ook even wat minder lief, zo gaat dat toch? Ondertussen zetten wij de muziek aan en staat de 1 te dansen op het aanrecht en de ander op de keukentafel. Heel veel sterkte allemaal! Ik ga even de lessen voor morgen voorbereiden (grapje hè, maar effe: RESPECT voor alle leraren!) ❤️

Een bericht gedeeld door Bettina Holwerda (@bettina_holwerda) op

Kim-Lian van der Meij

Heeft haar kinderen zo ver gekregen om te helpen schoonmaken. “Vele handen maken licht werk. Alles voor de honden”, schrijft ze.

Igone de Jongh

Maakt work-outs wel heel uitdagend, samen met haar man Thijs Römer.

Fred van Leer

Krijgt iedereen aan het lachen met zijn dagelijkse grapjes.

Dit bericht bekijken op Instagram

Waar gaan jullie heen ? Ik ga naar de badkamer 😂

Een bericht gedeeld door Fred van Leer (@fredvanleer) op

Kimberly Klaver

Ging met een Love Actually-boodschap langs haar moeder. “Ik heb bewondering voor mijn moeder omdat ze zo’n harde werker is. Na het overlijden van papa kwam ze er helemaal alleen voor te staan”, schrijft ze bij het filmpje.

Dit bericht bekijken op Instagram

Ik ging gister in de middag naar de tuin van mijn moeder en sprak daar af met mijn zussen @melodyklaver @stephklaver .We bleven op afstand en ik tikte op het raam. Mama kwam een stukje naar buiten, maar we verboden haar direct om dichtbij te komen of om te spreken. Dat deden wij ook niet. Maar we wilde haar wel het een en ander zeggen. En daarom dit gebaar. Gestolen van Love Actually, maar werkt prima in deze situatie en er past geen film beter bij deze situatie. Want love is actually everywhere. Dat zien wij nu gelukkig ook om ons heen. Een paar toiletrol rovende uitzonderingen daargelaten. We zien veel mooie initiatieven en liefde. En dat is mooi. Mama heeft veel zorgen om haar eigen kledingzaak. Al voordat ik geboren werd stond ze daar en nog steeds werkt ze elke dag keihard aan haar eigen winkeltje.Samen met tante @angelinaelisabeth_b Ik heb bewondering voor mijn moeder omdat ze zo’n harde werker is. Na het overlijden van papa kwam ze er helemaal alleen voor te staan. Bijna leek ze alles te gaan verliezen, maar ze heeft ondanks haar verdriet al haar energie verzameld en is keihard gaan werken. Nu lijkt ze weer klappen te gaan krijgen. Men gaat de straat niet op en dus zijn de winkels leeg, maar vol met handel en de kosten blijven doorlopen. Voor elke kleine ondernemer is dit erg zwaar. En voor de horeca natuurlijk ook. Het moge duidelijk zijn dat deze periode voor heel veel mensen de nodige stress en angst met zich mee brengt. Gezondheid is echt het aller aller belangrijkst. Dus laten we zorgen voor elkaar. En laten we elkaar helpen waar mogelijk. Support de kleine ondernemers door bijv online te bestellen bij hen. (@extasisabcoude ✨) En steun elkaar door dit soort dingen. Gewoon wat lieve woorden en advies. ❤️En een hele hoop enthousiast gezwaai en FaceTime kusjes.✌🏻💋 (Meer op stories)

Een bericht gedeeld door Kimberley Klaver (@kimberleyklaver) op

Jan Smit

Ging even langs bij zijn vriend Kees Tol. “Het blijft een rare tijd en we nemen de 1,5 meter afstand van elkaar uiteraard in acht. Wij voelen ons gelukkig nog helemaal prima, hoop jullie ook!” aldus de zanger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen