Nieuwtjes

Tv-tip: nieuw seizoen Grenzeloos Verliefd

Zou jij alles achterlaten voor de liefde van je leven? Deze verliefde Nederlanders deden dat. In het nieuwe seizoen van Grenzeloos Verliefd volgen we weer zes stellen die het buitenlandse avontuur aangaan.

Geen vakantieliefde

In de eerste aflevering zien we de Amsterdamse Kim (35) en Zuid-Afrikaanse Patrick (38) die elkaar in april 2017 tegen het lijf liepen. Kim was destijds op een festival met haar ouders en op de laatste dag ontmoet ze Patrick. Ze raken aan de praat en tien minuten later vindt de eerste zoen plaats. Het blijkt niet bij een vakantieliefde te blijven want Kim besluit haar droomappartement en baan op te geven voor een leven in Zuid-Afrika. Daar zet ze een B&B op om geld te verdienen. Maar dit gaat niet altijd even makkelijk en zorgt voor een hoop stress in het leven van het koppel. Zal de relatie standhouden?

Lees ook: Prachtige beelden in de natuurdocu Galapagos: Hope for the Future

Voor de verhalen van de andere stellen reizen we af naar Turkije, Australië, Tanzania, Ecuador en Griekenland. Grenzeloos Verliefd is vanaf dinsdag 24 september om 21.30 uur te zien bij Net5.

Reageer op dit artikel