steenrijke-man-zoekt-liefdespartner-ruimte

Letterlijk in de wolken: steenrijke man zoekt liefdespartner om de ruimte mee in te gaan

Wat doe je als je steenrijk bent en snakt naar liefde? Dan verkoop je jezelf ínclusief twee tickets naar de maan. En dan maar hopen dat er iemand met je mee gaat. 2 miljard dollar Aan de bankrekening van de Japanse ondernemer Yusaku Maezawa (44) zal het vast niet liggen – de beste man is…

Wat doe je als je steenrijk bent en snakt naar liefde? Dan verkoop je jezelf ínclusief twee tickets naar de maan. En dan maar hopen dat er iemand met je mee gaat.

2 miljard dollar

Aan de bankrekening van de Japanse ondernemer Yusaku Maezawa (44) zal het vast niet liggen – de beste man is volgens bronnen zo’n 2 miljard dollar waard. Maar een trip naar de ruimte? Daar moet menig vrouw nog wél een nachtje over slapen.

Meld je aan

Toch is Yusaku ervan overtuigd op deze manier de ware te vinden, dus… Ben je single, boven de twintig, haal je alles uit het leven, heb je in 2023 een flink gat in je agenda en wil je niets liever dan wereldvrede? Meld je dan hier aan. Oh, en ook goed om te weten: je hoeft geen kennis te hebben van de Japanse cultuur of taal, ‘een sprankelende persoonlijkheid’ is voldoende.

 

Lees ook: Miranda: ‘Mijn ex is de liefde van m’n leven, mijn huidige man niet’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen