Roxeanne Hazes: 'Ik kreeg een soort mental breakdown'

Roxeanne Hazes: ‘Ik kreeg een soort mental breakdown’

Gisteravond was Roxeanne Hazes te gast in Ladies Night. Hier sprak de zangeres openhartig over de heftige week die ze heeft gehad.

Gisteravond was Roxeanne Hazes te gast in Ladies Night. Hier sprak de zangeres openhartig over de heftige week die ze heeft gehad.

Huilen

Roxeanne vertelde dat ze vrijdag een optreden had in Nijmegen, maar van tevoren niet lekker in haar vel zat. “Ik kreeg een soort mental breakdown”, legt ze uit. “Ik begon met huilen en kon niet meer stoppen.” De zangeres voelde zich erg ongelukkig en wilde dat het stopte.

Wanneer Merel Westrik haar vraagt of het nieuws rondom André een rol hierbij heeft gespeeld, antwoordt Roxeanne dat het er wel mee te maken heeft dat ze constant geconfronteerd wordt met personen waar ze geen onderdeel van is. “Het is al pijnlijk genoeg. Het gaat je niet in de koude kleren zitten.”

Optreden

Roxeanne bekent dat ze wel even heeft gedacht aan het afblazen van het concert. “Ik zei tegen mijn vriend: ‘Ik voel me eenzaam, ik kan zo echt niet doorgaan.'” Toch besloot ze uiteindelijk het podium op te stappen. “Ik zei van tevoren tegen het publiek: ‘Dames en heren, ik weet niet wat er aan de hand is, ik zit niet goed in mijn vel, alles zit even heel erg tegen. Maar we gaan er een leuke avond van maken!'”

Uiteindelijk had dit goed uitgepakt. De zangeres kreeg een daverend applaus, wat haar erg goed deed. Roxeanne: “Ik liet de meet en greet ook gewoon doorgaan en ging met zo’n goed gevoel naar huis. Ze zeiden tegen mij: wat fijn dat jij dit hardop zegt en er bewustzijn voor creëert.” De brunette geeft toe zich momenteel nog steeds niet supergelukkig te voelen, maar het haar wel een opsteker heeft gegeven.

Bron: Ladies Night, Shownieuws
Foto: Net5

Lees ook: Tim Coronel doet een boekje open over Expeditie Robinson

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.