Nieuwtjes

Ojee: Gerda Havertong valt van podium in ‘Ranking the Stars’

Het was even schrikken voor Gerda Havertong (72): gisteravond was te zien hoe de presentatrice van het podium afviel tijdens de opnames van het programma ‘Ranking the Stars’.

Wanneer Gerda naar Paul de Leeuw loopt om haar lijstje te presenteren, ziet ze het afstapje over het hoofd en maakt een flinke smak.

“Pimpelpaars”

Het voorval gebeurde op 9 september tijdens de opnames. “We hebben een nieuw decor en ik had niet gedacht dat het allemaal anders was”, vertelt Gerda in het AD. “Het had iets weg van een keizerinnendrama.” De presentatrice is opgelucht dat ze geen grote verwondingen heeft overgehouden. “Witte mensen krijgen blauwe plekken en bij zwarte mensen wordt het pimpelpaars. De linkerkant is nog steeds niet helemaal hersteld. Maar ik ben een vrouw met een stevige conditie en heb mijn bijdrage gewoon kunnen afmaken. De botten zijn aardig op leeftijd, maar kunnen zeker nog tegen een stootje.”

Geschrokken

Na de duikeling lagen de andere deelnemers van het programma in een deuk.Β  “Het is allemaal niet zo dramatisch. Mijn beschermengelen deden een dutje. In goed overleg met Paul en de producent, heeft de aflevering mijn goedkeuring.”

Lees ook: lief: Danny deelt 4 generaties Froger op de foto

Bron: AD
Foto: RTL

Reageer op dit artikel